Creathaler
Image default
Aanbiedingen

Denk jij na over een haartransplantatie? 3 dingen die je niet mag vergeten!

Als je last hebt van haaruitval, merk je misschien dat er steeds meer kale plekken zijn of zelfs een grote kale plek. Haar hebben is voor veel mensen iets vanzelfsprekends en als je last hebt van haaruitval kan dat zowel lichamelijk als geestelijk een echte domper zijn. Hoewel transplantatie tegenwoordig minder invasief is, is het nog steeds een uitdagende procedure. Als je geïnteresseerd bent in het ondergaan van een haartransplantatie, lees dan verder. In dit artikel bespreken we drie belangrijke overwegingen waar je van tevoren aan moet denken.

Eenmalige behandeling
Het voordeel van een haartransplantatie is dat het effect permanent is. Wanneer jouw haarzakjes worden verplaatst, zullen ze op die plek voor altijd blijven groeien en haar produceren. Dit maakt haartransplantatie tot een zeer lonende investering. Het maakt niet uit hoe lang geleden je een haartransplantatie heeft ondergaan; na de procedure zal het effect blijvend zijn en de kale plekken op die plek in ieder geval niet meer terugkomen.  Een haartransplantatie is de enige methode die je garandeert dat je weer een volle bos haar krijgt. 

Het kostenplaatje
De kosten van haarfollikels worden berekend op basis van hoeveel haar je wilt transplanteren. Een haartransplantatie is (helaas) geen goedkope ingreep. De kosten worden bepaald door de hoeveelheid haarfollikels die je wilt transplanteren. Voor een gemiddelde procedure ben je zeker tussen de €2.000,- en €5.000,- kwijt. Dit is altijd gebaseerd op de hoeveelheid haar die je wilt transplanteren. De haartransplantatie kosten zijn bijna altijd volledig voor eigen rekening. Het maakt niet uit of het haarverlies een gevolg is van een medische aandoening; cosmetische chirurgie is wat het is.

Medisch advies
Als je hulp nodig hebt om te bepalen welke procedure voor jou optimaal is, kun je het beste een kliniek opzoeken die gespecialiseerd is in haartransplantaties. Je kunt een aantal procedures bij verschillende klinieken bekijken om te zien of er een match voor je bij zit. Als je een goede kliniek hebt gevonden en de eenmalige investering hebt gedaan, ben je voorgoed klaar en kun je weer vol zelfvertrouwen door het leven. Bij een gerenommeerde kliniek kun je nagaan hoeveel haarfollikels je moet transplanteren om het gewenste resultaat te krijgen. De beste resultaten zijn alleen mogelijk als je de hulp inroept van een deskundige kliniek.

https://www.zantmankliniek.nl/