Creathaler
Image default
Hobby en vrije tijd

Gebruik emmers voor meer dan het opslaan van goederen

De tuin van het huis verdient een mooie decoratie, gezellig en in staat om de elementen van de natuur te versterken. Naast planten, bomen en tuinmeubelen kunt u ook wedden op alledaagse voorwerpen of duurzame oplossingen.

 
De Fiets, oude commode en emmer met deksel. Wat hebben deze drie zaken met elkaar gemeen? Eenvoudig: ze dienen om residentiële tuinen te versieren. Met een beetje creativiteit en een paar doe-het-zelf ideeën is het mogelijk om de buitenruimte opnieuw te schilderen en mooier te maken, zonder al te veel geld uit te geven.
 

Emmers zijn veel in omloop en dus ook makkelijk te verkrijgen. Elke bedrijf, fabriek of winkel beschikt wel over emmers. Deze producten zijn handig om goederen in te bewaren maar met een beetje creativiteit zijn ze nog beter in te zetten:
 

Bekijk vervolgens enkele mooie decoratie voorstellen om uw groene omgeving thuis nog mooier te maken. Kijk eens aan!

 

3 Tips voor het aankleden van uw tuin

 

 

1. De ideale planten en bloemen

De natuur biedt ons planten en bloemen met de meest uiteenlopende kenmerken en behoeften. En de keuze van de beste soort voor uw tuin hangt af van factoren zoals zon, schaduw, aanpassing aan binnen- of buitenruimtes, of hoeveel u voor hen wilt zorgen, wat direct reflecteert op de schoonheid, kleuren en gezondheid van deze levende wezens.

 

Praat dus met een bloemist of ontwerper over welke planten het beste zijn voor uw tuin.

 

Als u ecologisch verantwoorde maatregelen in uw tuin wilt doorvoeren, investeer dan in het gebruik van emmers met deksels. Ze kunnen dienen als potten met planten of ook als mooie duurzame zitplaatsen.

 

2. Kies de kleuren met de juiste sensaties

Een goed verzorgde tuin valt op door zijn felle kleuren die verschillende sensaties overbrengen. Zet daarom in op kleurrijke planten en bloemen, maar ook op vazen, accessoires, meubels en andere rekwisieten met opvallende kleuren om goede energie in deze ruimte te activeren.

 

Een interessante tip is om emmers met deksels te hergebruiken in de decoratie en te beschilderen met verschillende kleuren.


 

3. Investeer in creatieve elementen

Om een tuin speciaal te laten zijn, zijn er specifieke potten en steunen nodig voor de soorten planten die u kweekt. Besteed daarom speciale aandacht aan de keuze van deze elementen.

 

Investeer in kleurrijke vazen, of andere soorten creatieve dragers, zoals schappen en stoelen gemaakt met o.a. recyclebare materialen.

 

De emmers met deksel zijn uitstekende bondgenoten, ze dienen om het tuingereedschap te decoreren, op te bergen en zijn nog steeds een ecologisch verantwoorde maatregel om het milieu te helpen. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer een tuin met uw persoonlijkheid!