Creathaler
Image default
Bloemen

Dé bloemist waar je bloemen van de beste kwaliteit vindt in Amsterdam

Woon je in Amsterdam en wil je verse bloemen kopen? Bij URBANBLOOM bieden ze verse bloemen aan van topkwaliteit. Bij hen profiteer je van de 5-dagenversgarantie, wat inhoudt dat je altijd minimaal vijf dagen profiteert van prachtige bloemen. Halen jouw bloemen de vijf dagen niet? Dan ontvang je gewoon een nieuw boeket van deze professionele bloemist. Klanttevredenheid staat namelijk hoog in het vaandel bij hen. Je kunt bij hen online bloemen bestellen, maar ze hebben ook een winkel in Amsterdam-Oost waar je de mooiste boeketten aanschaft.

Een boeket kopen of zelf een boeket samenstellen

Bij deze bloemist kun je boeketten kopen met prachtige bloemen in allerlei kleuren. Ze gaan echter nog een stapje verder door je de mogelijkheid te bieden zelf een boeket samen te stellen. Je kiest dan zelf de bloemen uit die je mooi vindt in jouw favoriete kleuren en deze bloemist in Amsterdam maakt er een prachtig geheel van. Als je regelmatig zelf een boeket wilt samenstellen of bloemen wilt laten bezorgen, is hun bloemenabonnement wellicht iets voor jou. Je kiest dan zelf of je de bloemen elke week, tweewekelijks of maandelijks wilt laten bezorgen. Zo geniet je altijd van verse bloemen in huis die perfect bij je interieur passen.

Ontdek het complete assortiment aan bloemen en plaats een bestelling

Ben je benieuwd naar de bloemen die deze bloemist in Amsterdam aanbiedt? Bekijk dan het gehele assortiment online en plaats een bestelling of neem een bloemenabonnement. Bestel je voor 12:00 uur? Dan worden je bloemen dezelfde dag nog bezorgd! Het is ook mogelijk om hun winkel in Amsterdam-Oost te bezoeken en daar het assortiment te bekijken. Je kunt dan ook advies vragen aan de vriendelijke medewerkers. Ze helpen je graag verder met deskundig advies en een persoonlijke aanpak. Zo weet je zeker dat je volledig tevreden met een prachtig boeket naar huis gaat.