Category Archives: Zakelijke dienstverlening

Wat moet je met de elektra doen bij een verbouwing

      Reacties uitgeschakeld voor Wat moet je met de elektra doen bij een verbouwing
Creathaler

De tijd waarin je gaat verbouwen is altijd een leuke maar toch ook spannende tijd, er worden namelijk veel veranderingen doorgevoerd. Het is belangrijk dat er tijdens de verbouwing ook rekening wordt gehouden met de elektra, vaak komt er bij de verbouwing namelijk een andere indeling. Bij een nieuwe indeling is het ook belangrijk dat de elektra er goed bij… Read more »

Regel uw naar een administratiekantoor administratie in Almelo

      Reacties uitgeschakeld voor Regel uw naar een administratiekantoor administratie in Almelo
Creathaler

Bent u op zoek naar een goede administratiekantoor in Almelo? In Almelo vind u het administratiekantoor voor al uw administratieve werkzaamheden. Het is een belangrijk als u een groot bedrijf heeft, maar ook als u een mkb’er bent is het goed om een professioneel administratiekantoor in de hand te nemen om ervoor te zorgen dat uw administratie altijd op orde… Read more »

Ontvang deskundig belastingadvies in de regio Eindhoven

      Reacties uitgeschakeld voor Ontvang deskundig belastingadvies in de regio Eindhoven

Wilt u professioneel en persoonlijk advies ontvangen voor uw onderneming? De adviseurs van Dinkelberg & Kuipers uit Son en Breugel, vlak bij Eindhoven, geven u belastingadvies op niveau. Met de betrokkenheid en persoonlijke aanpak van deze adviseurs, bent u verzekerd van de beste uitkomst voor uw belastingzaken. Met de jarenlange ervaring die deze adviseurs hebben opgedaan, is er voldoende fiscale… Read more »

Outplacement

      Reacties uitgeschakeld voor Outplacement

Is outplacement nuttig bij ontslag? Outplacement wordt gedefinieerd als een dienstverlening die er op gericht is ontslagen medewerkers te ondersteunen in het zoeken naar nieuw werk. Outplacementbureaus staan voormalige werknemers bij in hun overgang naar een nieuwe baan en helpt hen zich te heroriënteren op de arbeidsmarkt. Outplacementbureaus bieden praktische en emotionele loopbaancoaching, waardoor individuen de concurrerende arbeidsmarkt kunnen betreden… Read more »