Category Archives: Woning en Tuin

Eén hovenier voor alle werkzaamheden aan uw tuin in gemeente Bergen op Zoom

      Reacties uitgeschakeld voor Eén hovenier voor alle werkzaamheden aan uw tuin in gemeente Bergen op Zoom

Uw tuin aanpakken is een hele klus. U moet aan van alles denken en u heeft daarbij verschillende bedrijven nodig. Van iemand die voor u de tuin ontwerpt en bestraat tot iemand die uw tuinhuis neerzet en de nodige vergunningen bij de gemeente regelt. Het hoeft gelukkig niet zo ingewikkeld te zijn wanneer u voor de brede expertise van W&M… Read more »

Kies voor de prachtige tegels van deze specialist nabij Eindhoven

      Reacties uitgeschakeld voor Kies voor de prachtige tegels van deze specialist nabij Eindhoven

Het leggen van nieuwe tegels kan een ruimte in uw woning een compleet nieuwe uitstraling geven. Wellicht heeft uw keuken wat onderhoud nodig. Het is goed mogelijk dat de tegels in uw keuken zijn gaan verkleuren door jarenlang intensief gebruik. Deze vervangen geeft uw keuken een frisse uitstraling. Hetzelfde kan het geval zijn in uw badkamer, doordat u, wellicht dagelijks,… Read more »

Tips voor raambekleding voor grote ramen

      Reacties uitgeschakeld voor Tips voor raambekleding voor grote ramen
Creathaler

Ramen verbinden onze huizen met de buitenwereld. En de liefde voor ramen is het meest bekend bij de mensen die in de huizen met een prachtig uitzicht wonen. En natuurlijk, hoe groter je raam, hoe meer je verbonden bent met de buitenwereld. Maar goed, laten we eerlijk zijn, het is een grote uitdaging om extra brede ramen te bekleden met… Read more »

Voegwerk uithakken of voegwerk slijpen?

      Reacties uitgeschakeld voor Voegwerk uithakken of voegwerk slijpen?
Creathaler

Ben je nog aan het twijfelen tussen voegwerk uithakken of voegwerk slijpen? Elke methode heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Als doe-het-zelver is het dan ook aan te raden deze voor- en nadelen voor jezelf op een rijtje te zetten, zodat je de beste keuze maakt. Als je dit overzicht hebt, weet je precies welke werkwijze het beste aansluit… Read more »

Wat zijn de mogelijkheden van een zitmaaier?

      Reacties uitgeschakeld voor Wat zijn de mogelijkheden van een zitmaaier?

Wanneer u een groot oppervlak aan gras (minimaal 400 vierkante meter) gemaaid wilt krijgen, is een zitmaaier uw beste optie. Een gewone grasmaaier moet u immers zelf vooruit duwen. Dit kost niet alleen veel kracht, maar vooraleer u het grote oppervlak gemaaid heeft, zijn er uren voorbij gegaan. Een andere optie is een robotmaaier, maar deze mist hier en daar… Read more »

Hét betrouwbare hoveniersbedrijf in de omgeving van Roermond

      Reacties uitgeschakeld voor Hét betrouwbare hoveniersbedrijf in de omgeving van Roermond
Creathaler

Een mooie woonomgeving begint altijd bij uw eigen tuin. U heeft misschien geen idee hoe u aan de aanleg van uw tuin moet beginnen. Er komt namelijk ook bijzonder veel bij kijken en het is moeilijk om uw eigen voorkeuren in het enorme assortiment aan mogelijkheden te vinden. Daarbij moet u ook uw beschikbare ruimte goed inschatten. Daarvoor doet u… Read more »

Glazen schuifdak

      Reacties uitgeschakeld voor Glazen schuifdak
Creathaler

Wanneer je een veranda laat bouwen heb je veel verschillende opties en een van deze opties is een overdekte veranda waardoor je tegen onweer beschermd bent. Zo kun je nog steeds gebruik maken van de veranda als het regent of waait bijvoorbeeld maar in de zomer is het stikheet en dan wil je gewoon buiten kunnen zitten. Oplossing De oplossing… Read more »

Design meubilair bij Pot Interieur: van Leolux bank tot B&B Italia tuinfauteuil

      Reacties uitgeschakeld voor Design meubilair bij Pot Interieur: van Leolux bank tot B&B Italia tuinfauteuil
Creathaler

Houdt u van design en bent u voor uw interieur nog specifiek zoekende naar een Leolux bank, een B&B Italia tuinfauteuil of een ander design meubelstuk? Dan kunt u terecht bij Pot Interieur in Axel. Niet alleen biedt deze meubelzaak een ruime collectie aan meubels van Leolux en B&B Italia, tal van andere gerenommeerde merken zijn hier vertegenwoordigd. Pot Interieur… Read more »

Een klassiek of modern houten bed voor een scherpe prijs

      Reacties uitgeschakeld voor Een klassiek of modern houten bed voor een scherpe prijs
Creathaler

Een houten bed is een evergreen Een houten bed in de slaapkamer doet het altijd goed. Dit bed is een echte evergreen, waar je jaren mee vooruit kunt en die zowel bij een klassieke als moderne woonstijl past. Ideaal dus voor elk type woning. Wat zijn naast deze voordelen precies de pluspunten van een houten bed kopen? En welke soorten… Read more »

Trendy houten vloer den Bosch

      Reacties uitgeschakeld voor Trendy houten vloer den Bosch

Een houten vloer den Bosch nodig voor je prachtige industrieel in te richten woning of appartement? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar de laatste trends. De parketvloer van AvanceFloors is erg populair en heeft een prachtig assortiment. Op zoek naar een hippe en trendy parketvloer? Kies voor de houten vloer den Bosch van AvanceFloors.  Houten vloer in trendy kleuren… Read more »