Vrouwen beleven hoogtepunten bij Xander Services

      Reacties uitgeschakeld voor Vrouwen beleven hoogtepunten bij Xander Services

Xander Services

Xander Services biedt datgene waar generaties van vrouwen al jaren naar op zoek zijn. Ze willen een attente man waar het gaat om de begeleiding naar feesten en partijen door een chaperon. Daarnaast is het mogelijk voor vrouwen om eindelijk de hoogte punten te beleven, waar mannen altijd aan zich zelf denken. De man is aan zijn gerief gekomen en de vrouw moet het doen met drie minuten op en neer. Kortom, een echte man die een vrouw kan laten genieten op tantristische wijze is beschikbaar via Xander Services. In de vorm van de tantra massage krijgt de vrouw die er naar op zoek is een langzame, langdurige sensuele massage. In totaal krijgt de zelfbewuste vrouw drie uren volledige aandacht en genoegdoening die zij niet kan bereiken met een middag shoppen.

Mannen en vrouwen die vrouwen deze sensuele beleving kunnen geven, zijn zeer gewaardeerde medewerkers van Xander Services. Het zijn mannen en vrouwen met minimaal 15 jaar ervaring op het vlak van massages. Wanneer je een echte hoogwaardige tantra massage kunt geven, heb je het hoogste bereikt wat er in de massage wereld bestaat.

Er zijn ook vrouwen die een combinatie kiezen van een chaperon voor de massage of precies andersom. Wanneer een vrouw een tantra massage ondergaat, dan kan ze aan het einde relaxen, maar daarna krijgt ze veel energie. Overigens is dit per vrouw verschillend en zou je moeten ervaren. Het leuke aan een tantra ervaring is dat jij als vrouw nieuwe zones op je lichaam leert kennen die zeer aangenaam prikkelend zijn. Je krijgt tintelingen waar veel vrouwen in hun hele leven niet mee in aanraking komen. De masseur bij de chaperon service is altijd een man. Bij Xander Services zijn al onze diensten volledig gericht op vrouwen. We snappen vrouwen heel goed en willen alleen echte (100% hetero) mannen op onze vrouwelijke afsturen. Bij Xander Services hebben we een terugkerend cliënteel wat heel blij is met onze diensten. De jongste klant is 18 jaar en de oudste al een eindje in de 70. Maar allemaal zijn het energieke vrouwen die genieten van het leven en over taboes en vooroordelen heen stappen.

Tijdens een massage ben je volledig naakt en als zodanig kan de masseur dit ook zijn tenzij jij ervoor kiest dat hij een slip aanhoudt. De vrouwelijke masseurs zijn altijd volledig naakt. Door beiden naakt te zijn wordt een vorm van intimiteit gecreëerd, begeleid door een aangename geur en relaxte muziek. Heb je dit nog niet mee gemaakt? Je bent vrouw en je wilt wat in het leven…