Creathaler
Image default
Particuliere dienstverlening

Vervang uw bril of lenzen door een lensimplantaat

Draagt u op dit moment een bril of lenzen, maar wilt u weten welke andere opties er nog zijn? Heeft u bijvoorbeeld interesse in het laten zetten van een lensimplantaat? Bekijk dan eens de website van Refractiecentrum Haaglanden. Deze kliniek is gespecialiseerd in lensimplantaties en ooglaserbehandelingen. Ze zitten gevestigd in de polikliniek oogheelkunde van het Medisch Centrum Haaglanden in Den Haag. Hier werken ze met de beste en meest ervaren oogartsen die al vele behandelingen succesvol hebben uitgevoerd. Hierbij wordt alleen de beste en meest moderne apparatuur gebruikt. Bij hen bent u dus in goede handen. Al vele mensen gingen u voor, bent u de volgende?

Wilt u een Artisan of Artiflex lensimplantaat?

Bij het laten zetten van een lensimplantaat heeft u twee verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor de Artisan lensimplantaat. Hierbij wordt er een kunststoflens in de Voorste Oog Kamer geplaatst door middel van een incisie van 5 of 6 millimeter. Vervolgens wordt de incisie gehecht waardoor het even duurt voordat uw zicht weer optimaal is. Bij deze behandeling gebruiken ze een algehele of plaatselijke verdoving. De tweede optie is een Artiflex lensimplantaat. Deze lens is flexibel en kan opgevouwen in het oog worden geplaatst. Hierbij wordt er gebruikgemaakt van een incisie van 3 millimeter. Doordat deze incisie bijna nooit gehecht hoeft te worden is het herstel na de ingreep zeer snel en is uw zicht vrijwel direct weer optimaal. Vaak wordt deze behandeling uitgevoerd met een druppel verdoving. Welke van de twee opties voor u geschikt is, kunt u het best bespreken met een oogarts. Aan de hand van uw situatie en wensen wordt de meeste passende behandeling geadviseerd.

Laat uw ogen onderzoek met een quickscan

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om een lensimplantaat te laten plaatsen, is het aan te raden om eerst een quickscan te laten uitvoeren. Dit kunt u gratis en vrijblijvend laten doen bij Refractiecentrum Haaglanden. Tijdens dit onderzoek worden uw ogen geanalyseerd en wordt er op basis daarvan gekeken naar de juiste ingreep voor uw ogen en de verdere behandeling. Wilt u een afspraak maken voor deze quickscan? Doe dit eenvoudig online via hun website of neem telefonisch contact met hen op.

https://www.refractiecentrum.nl