Category Archives: Vakantie

Een luxe camping in België

      Reacties uitgeschakeld voor Een luxe camping in België
Creathaler

Dit zomervakantieseizoen is de vraag actueler dan ooit. Waar kan ik heen? Ik kan niet naar Duitsland, daar zijn ze zo streng. Waar kan ik heen, ik kan niet naar Chili, daar is Corona zo eng. Net zoals Het Goede Doel concludeerde dat je wél gewoon naar België kann, zo kun je dit jaar óók gewoon je vakantie vieren in… Read more »

Glamping voor groepen

      Reacties uitgeschakeld voor Glamping voor groepen
Creathaler

Het is geweldig om er even uit te gaan. Een weekend met de hele groep stelt je in staat om de boel de boel te laten en gewoon een paar dagen lol te trappen. Of het nu gaat om een weekend met je vrienden of vriendinnen, een reünie van de studentenvereniging of een familieweekend, een trip met de hele groep… Read more »

Wil je zelf een vakantie plannen maar je hebt geen tijd? Een vakantieplanner dienst kan je helpen!

      Reacties uitgeschakeld voor Wil je zelf een vakantie plannen maar je hebt geen tijd? Een vakantieplanner dienst kan je helpen!

Dag na dag hard werken eist zijn tol van de geest en het lichaam. Het neemt ook tijd weg van uw familie en sociale activiteiten. Toch is het wat we doen om de rekeningen te betalen en terug te geven aan de maatschappij. Het is ook een goed voorbeeld voor anderen om ons heen. Met dat in gedachten, voel je… Read more »