Category Archives: Vakantie

Leuke citytrip naar Bratislava!

      Reacties uitgeschakeld voor Leuke citytrip naar Bratislava!
Creathaler

Wil jij binnenkort graag op een leuke citytrip naar het mooie Bratislava? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf heeft al jarenlang ervaring op het gebied van leuke reisjes plannen naar deze leuke stad. Doordat zij dit al jarenlang doen, weten zij ook als geen ander wat je absoluut niet moet missen als je een… Read more »

Een ondernemende reis met je collega’s

      Reacties uitgeschakeld voor Een ondernemende reis met je collega’s
Creathaler

Boek snel je personeelsreis naar Krakau! Het is namelijk de perfecte stad om heen te gaan met je bedrijf. Er is hier ontzettend veel te doen, vooral samen. Een personeelsreis is er op ingericht dat je samen met je team veel gaat ondernemen. Dit doe je vaak als bedankje naar je werknemers, omdat ze zo goed voor je werken. Hiermee… Read more »

Een individuele rondreis door Italië of Spanje

      Reacties uitgeschakeld voor Een individuele rondreis door Italië of Spanje

Wilt u heerlijk genieten van de Europese stranden, landschappen en cultuur in een zonnig gebied? Kies dan voor een rondreis door het prachtige Italië of Spanje met Vámonos Travels. Tijdens deze reizen gaat u langs alle hoogtepunten van het land en ontdekt u nauwelijks bezochte parels. Bij Vámonos Travels zijn er bovendien genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Zo kunt… Read more »

Wat te doen op het eiland Tenerife

      Reacties uitgeschakeld voor Wat te doen op het eiland Tenerife
Creathaler

Tenerife is het meest pittoreske Canarische Eiland, gelegen voor de Afrikaanse kust. Tenerife is een paradijs voor de avonturiers en hier zijn een aantal dingen die je kan doen om te zorgen voor een geweldige ervaring. Avontuurlijke activiteiten Als je een adrenaline-junkie bent, dan zal je dolgraag met de kabelbaan naar de top van de berg Teide gaan. Het uitzicht… Read more »

Een luxe camping in België

      Reacties uitgeschakeld voor Een luxe camping in België
Creathaler

Dit zomervakantieseizoen is de vraag actueler dan ooit. Waar kan ik heen? Ik kan niet naar Duitsland, daar zijn ze zo streng. Waar kan ik heen, ik kan niet naar Chili, daar is Corona zo eng. Net zoals Het Goede Doel concludeerde dat je wél gewoon naar België kann, zo kun je dit jaar óók gewoon je vakantie vieren in… Read more »

Glamping voor groepen

      Reacties uitgeschakeld voor Glamping voor groepen
Creathaler

Het is geweldig om er even uit te gaan. Een weekend met de hele groep stelt je in staat om de boel de boel te laten en gewoon een paar dagen lol te trappen. Of het nu gaat om een weekend met je vrienden of vriendinnen, een reünie van de studentenvereniging of een familieweekend, een trip met de hele groep… Read more »

Wil je zelf een vakantie plannen maar je hebt geen tijd? Een vakantieplanner dienst kan je helpen!

      Reacties uitgeschakeld voor Wil je zelf een vakantie plannen maar je hebt geen tijd? Een vakantieplanner dienst kan je helpen!

Dag na dag hard werken eist zijn tol van de geest en het lichaam. Het neemt ook tijd weg van uw familie en sociale activiteiten. Toch is het wat we doen om de rekeningen te betalen en terug te geven aan de maatschappij. Het is ook een goed voorbeeld voor anderen om ons heen. Met dat in gedachten, voel je… Read more »