Category Archives: Sport

De keephandschoen heeft veel verschillende varianten

      Reacties uitgeschakeld voor De keephandschoen heeft veel verschillende varianten

De Flat palm Flat Palm-handschoenen zijn gemakkelijker te vervaardigen dan de andere, modernere snitten die in dit bericht worden genoemd. Daarom zijn ze over het algemeen goedkoper in aanschaf en zijn ze het meest geschikt voor mensen die op zoek zijn naar ‘casual’ keepershandschoenen – voor gebruik in de speeltuin, boven het park of als reserveonderdeel. Hoewel er zeker enkele… Read more »

De juiste wedstrijdkleding voor dressuur en springwedstrijden

      Reacties uitgeschakeld voor De juiste wedstrijdkleding voor dressuur en springwedstrijden
Creathaler

Wedstrijden rijden is voor veel ruiters een perfecte manier om fysiek bezig te zijn en tegelijkertijd te binden met hun paard. Samen trainen, samen naar een gemeenschappelijk doel toe werken. En natuurlijk samen op en top voor de dag komen! Of je nu dressuur- of springwedstrijden wilt doen, voor beide disciplines gelden bepaalde kledingcodes. Hieronder meer informatie waarmee jij op… Read more »

Bokshandschoenen online verkrijgbaar

      Reacties uitgeschakeld voor Bokshandschoenen online verkrijgbaar

Bij Rumble Store Holland kunt u heel eenvoudig en voordelig bokshandschoenen of een stootkussen van uitstekende kwaliteit aanschaffen. Hier vindt u bokshandschoenen in alle soorten, maten of kleuren en weet u zeker dat ze lang en duurzaam mee zullen gaan. U kunt hier bokshandschoenen voor volwassenen en kinderen vinden, dus iedereen kan hiermee gaan oefenen en beginnen met bokslessen. De… Read more »

Coaching in Almelo erg populair

      Reacties uitgeschakeld voor Coaching in Almelo erg populair
Creathaler

  Deze training en coaching die worden aangeboden bij deze coaching in Almelo zijn erg populair geworden en dus ook steeds meer mensen hebben interesse in deze diensten en maken dus ook gebruik van een van de coaching of trainingen die er worden aangeboden. Meer hierover kun je dan ook vinden op de website van de onderneming die deze coaching… Read more »