Creathaler
Image default
Health / Alternative

Snel afvallen- Resultaat binnen één week!

 

Afvallen. Het is een veel besproken onderwerp van de afgelopen jaren, en niet voor niks.

Met toenemende overgewicht en obesitas cijfers is het goed dat er aandacht op gevestigd wordt. De eeuwige vraag is natuurlijk ook: waarom komen we tegenwoordig allemaal zo gemakkelijk aan? En hoe verlies je die makkelijk aangekomen kilo’s weer? Het lijkt er een beetje op dat afvallen tien keer moeilijker is dan aankomen. Maar wees gerust. Dit is niet meer van vandaag. ISANO biedt namelijk dé perfecte oplossing om gemakkelijk- en snel al uw kerstkilo’s te verliezen zonder op een zeer streng dieet te hoeven. Lees hieronder hoe ISANO werkt.

ISANO Repen

ISANO is een dieet dat bestaat uit het nemen van voedingsrepen. Bij het afnemen van een pakket van ISANO ontvang je 40 repen. Je dient elke dag 10 repen te consumeren als vervanger van het normale voedsel, en bij elke reep een glas water te drinken. De repen zorgen ervoor dat er geen hongergevoel ontstaat en zijn goed voor ongeveer 2000kcal per dag. Daarnaast zorgen de repen ervoor dat je binnen een week al zichtbaar resultaat hebt zonder verlies van kracht, energie en spiermassa. De vraag is natuurlijk: hoe werkt dat dan?

Hoe werkt het dan?

Een groot probleem bij lage kcal diëten is vaak dat er daadwerkelijk wel snel gewichtsafname is, maar niet op de juiste manier. Bij de meeste diëten is het zo dat er alleen spiermassa wordt verloren omdat de consument zijn energie verliest. ISANO biedt repen met de nodige aminozuren en mineralen zodat er geen spiermassa verloren gaat. Daarnaast is er geen verlies van energie dus de dagelijkse bezigheden kunnen gewoon doorgezet worden. U heeft genoeg energie om: te werken, te sporten, voor de kinderen te zorgen en ’s avonds nog een lekkere maaltijd voor de familie neer te kunnen zetten. Meer weten over de afvallen repen van ISANO? Kijk dan op de website!

Gerelateerde artikelen

Excelsior Maassluis is één van de gegadigden voor de TOTO KNVB Beker

2 de hands traplift aanschaffen

Verhuizen naar Spanje