Creathaler
Image default
Financieel

Schakel een specialist in schuldhulpverlening in in de buurt van Rotterdam

Wanneer u als particulier of bedrijf in de schulden bent geraakt, is deze situatie uiteraard al vervelend genoeg. In dit geval is het verstandig om een professionele schuldhulpverlening, of zelfs hulp bij schuldsanering in te schakelen, bijvoorbeeld in regio Rotterdam. Modus Vivendi is een organisatie uit Zwijndrecht die hierin is gespecialiseerd. Dit is een ervaren en betrouwbare partner die u in de arm kunt nemen om uw schuldensituatie zo goed mogelijk op te lossen. U schakelt hen in voor schuldbemiddeling, budgetbeheer, beschermingsbewind, WSNP, maar ook voor opleidingen en cursussen. De schuldhulpverlening en hulp bij schuldsanering die zij in de buurt van Rotterdam aanbieden, draait om zorg voor mensen in de breedste zin van het woord. U rekent hier dan ook op een persoonlijke aanpak van A tot Z. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Uw situatie wordt nauwgezet in kaart gebracht

Wanneer u op intakegesprek komt bij Modus Vivendi in Zwijndrecht, nabij Rotterdam, wordt er nauwkeurig gekeken naar uw situatie en een plan voor schuldhulpverlening en/of schuldsanering opgesteld. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar uw schulden, maar ook naar uw huidige financiële situatie en de lopende vaste lasten. Daarna wordt het schuldendocument ingevuld en ondertekend, en wordt er tevens gezocht naar een derde partij die garant wil staan voor de kosten voor schuldhulpverlening, bijvoorbeeld in de omgeving van Rotterdam. U kunt ook gebruikmaken van het budget- en inkomensbeheer van Modus Vivendi, zodat u zekerder bent dat u van uw schulden afkomt.

Schuldsanering

Indien een minnelijk traject in regio Rotterdam niet toereikend is geweest, komt u in aanmerking voor de Wet schuldsanering natuurlijke personen (WSNP). Ook hierin is Modus Vivendi in Zwijndrecht gespecialiseerd. Hierbij moet er onder meer sprake zijn van problematische schulden en verplichtingen die zijn nagekomen. Modus Vivendi helpt u gedurende de hele procedure van schuldsanering op een professionele manier.