Creathaler
Image default
Financieel

Ontvang professionele hulp bij de verkoop van uw bedrijf

Heeft u de beslissing genomen en gaat u uw bedrijf verkopen? Er dienen dan allerlei zaken geregeld te worden. Daarom kiest u voor hulp bij de verkoop van uw bedrijf door Fidor Corporate Finance. Deze specialist beschikt over een groot internationaal netwerk waar de ideale koper bij kan zitten. Neem vandaag nog contact op met de specialist en plan een persoonlijk gesprek in. Maak uw wensen kenbaar betreft het zoekprofiel van de ideale koper. Zo weet u zeker dat uw bedrijf in goede handen is. U heeft er toch jaren in gewerkt.  

Hulp bij het opstellen van een verkoopmemorandum voor de verkoop van uw bedrijf

Wanneer u uw bedrijf wilt verkopen is het belangrijk dat u een verkoopmemorandum opstelt. In dit memorandum staan zaken beschreven zoals de vraagprijs, bedrijfsinformatie en de intellectuele eigendomsrechten. Belangrijk hierbij is dat alles op een correcte wijze gedaan wordt. Het is immers een belangrijk besluit. Bent u nog niet zeker voor welke vorm van overdracht u wilt kiezen? Denkt u bijvoorbeeld aan een Management Buy-In of juist een Management Buy-out. Of gaat het om een familiebedrijf en wilt u dat uw zoon of dochter het bedrijf overneemt? Met de hulp bij de verkoop van uw bedrijf weet u zeker dat alles goed is geregeld.

Met deze hulp vindt u binnen no time de juiste koper bij de verkoop van uw bedrijf

Heeft u de juiste kandidaat gevonden? Dan wilt u natuurlijk alles zo snel mogelijk in gang zetten. Ook hierbij helpt Fidor Corporate Finance u graag. Denk hierbij aan een koop overeenkomst of een intentieverklaring. Door te kiezen voor de hulp van deze specialist weet u zeker dat er niets over het hoofd wordt gezien en dat de overname van uw onderneming zorgeloos verloopt. Het is immers al een emotionele gebeurtenis. Met de hulp van de specialist bij de verkoop van uw bedrijf kunt u zich volledig richten op de toekomst. Wat zijn uw toekomstplannen?

Gerelateerde artikelen

Dankzij financial lease kunt u uw nieuwe auto zakelijk financieren nabij Nijmegen

Kiezen voor een grote hypotheekadviseur nabij Bergen op Zoom

Uw pensioenplan of verzekering regelen? Kies voor een verzekeringskantoor