Creathaler
Image default
Woningen

Om je woning te stofferen bezoek je de winkel van deze specialist in Hilversum

Het stofferen van je woning in regio Hilversum brengt veel keuzes met zich mee. Welke sfeer wil je creëren in je woning, en welke kleuren passen daar het beste bij? De experts van Vivante Bekenkamp adviseren je graag, zodat je interieur precies wordt zoals jij dat wilt. In het assortiment van deze specialist uit Hilversum vind je alles wat je nodig hebt om je woning te stofferen. Zo heb je alleen al voor je vloer de keuze uit vele verschillende mogelijkheden. Heb je de voorkeur voor laminaat of vinyl, of neig je vanwege de sterke geluiddempende eigenschappen toch meer naar tapijt? Alle mogelijkheden voor vloerbedekking, raamdecoratie en gordijnen bekijk je in alle rust in de showroom van deze specialist.

Met houten shutters in je badkamer bepaal je zelf de lichtinval

Als je een nieuwe badkamer laat plaatsen is er één ding waar veel mensen niet meteen over nadenken: wat hangen we voor het raam? Raamdecoratie voor in de badkamer moet natuurlijk bestand zijn tegen vocht. Met de houten shutters van deze specialist zit je zonder twijfel goed. De shutters voor in de badkamer zijn behandeld met een speciale coating, waardoor ze geschikt zijn voor vochtige ruimtes. De shutters worden op maat gemaakt voor jouw badkamer, dus het maakt niet uit of je een ovaal, een vierkant of zelfs een rond raam hebt. Je bedient de houten luikjes heel eenvoudig om de lichtinval in je badkamer te bepalen. De experts van Vivante Bekenkamp uit Hilversum vertellen je graag meer over deze stijlvolle vorm van raamdecoratie.

Neem voor meer informatie direct contact op met dit bedrijf

Heb jij al een idee van hoe het nieuwe interieur van je woning eruit moet komen te zien? Lig jij er ’s avonds over te dromen, en weet je al precies welke kleur je voor je vloerbedekking en gordijnen gaat kiezen? Bekijk dan het ruime assortiment van Vivante Bekenkamp uit Hilversum en vind artikelen voor het stofferen van je woning, die perfect aansluiten op jouw wensen. Of je nu hoogpolig of laagpolig tapijt wilt, en of je wilt gaan voor doorschijnende gordijnen of juist extra verduisterend: bij deze expert vind je het allemaal. Heb je vragen over de houten shutters voor in de badkamer of over een ander artikel? Neem gerust contact met ze op, de medewerkers van dit bedrijf staan je met plezier te woord om het interieur van jouw dromen werkelijkheid te maken.