Category Archives: Mode en Kleding

Sieraden als perfect cadeau

      Reacties uitgeschakeld voor Sieraden als perfect cadeau
Creathaler

Een geschenk van mooie sieraden kan soms de relatie verstevigen of je partner laten inpakken-het hangt er maar van af waar je in de relatie staat. Bijvoorbeeld, tenzij je al veel gesprekken over verbintenis gehad hebt, is het waarschijnlijk geen goed idee je partner te verrassen met een verlovingsring – of zelfs met een ring die er op lijkt –… Read more »

Hartjes damesschoenen bij Nijhof Schoenen ✔

      Reacties uitgeschakeld voor Hartjes damesschoenen bij Nijhof Schoenen ✔
Creathaler

Hartjes damesschoenen | Sinds 1883 Zoek je degelijkheid en duurzaamheid in je schoen, dan ben je bij de schoenen van Hartjes aan het juiste adres. Deze Oostenrijkse schoenenfabrikant timmert aan de weg sinds 1883 en dat geeft dus wel aan hoeveel ervaring ze hebben in het maken van degelijke schoenen. De schoenen van hartjes kun je altijd dragen en zijn… Read more »

Het Oris horloge

      Reacties uitgeschakeld voor Het Oris horloge
Creathaler

Het Oris horloge is een horloge van de Zwitserse horlogeproducent Oris welke enkel alleen mechanische horloges produceert. Het bedrijf is opgericht in 1904 door Paul Cattin en Georges Christian in Hölstein, Zwitserland. De horloges zijn verdeeld in de volgende collecties: Diving (Duiken), Aviation (Luchtvaart), Motor Sport en Culture (Cultuur). De horloges kenmerken zich door een hoge kwaliteit en luxe uitstraling…. Read more »