Category Archives: Health / Alternative

Is een workaholic een slechte eigenschap?

      Reacties uitgeschakeld voor Is een workaholic een slechte eigenschap?
Creathaler

Je kent vast wel de term workaholic. Dit door iemand te kennen, door het zelf te hebben of door je omgeving. Vaak wordt deze term gebruikt voor een grapje. Bijvoorbeeld als een vriend je uitnodigt voor een feest en je het afwijst omdat je nog aan het werken bent, komt er vaak de grap naar boven dat je een workaholic… Read more »

Kerst met kinderen

      Reacties uitgeschakeld voor Kerst met kinderen
Creathaler

Ongeveer aan het einde van jaar is voor sommige de leukste feestdag weer aangebroken. Dit geldt vooral voor kinderen omdat ze het op verschillende manieren vieren. Er zijn verschillende activiteiten die men kan beleven met hun kind. In dit verhaal worden er verschillende tips gegeven die ervoor zorgen dat je kind het ultieme kerstgevoel kan beleven. Ten eerste zijn de… Read more »

Wat is een pomp en hoe kan het worden gebruikt

      Reacties uitgeschakeld voor Wat is een pomp en hoe kan het worden gebruikt
Creathaler

Bij het denken aan een pomp is er een best brede gedachtegang en dit heeft vooral te maken met de verschillende vormen die gebruikt of toegepast kunnen worden. In het dagelijks leven kan je ze bijna overal terugvinden en in verschillende soorten. Denk aan de fietspomp om je band harder te maken of een cilinderpomp waardoor de motor van auto… Read more »

Kun je je zorg online regelen met mijn Ohra?

      Reacties uitgeschakeld voor Kun je je zorg online regelen met mijn Ohra?
Creathaler

Als je snel en gemakkelijk een zorgverzekering wilt afsluiten, kun je online een particuliere zorgverzekering afsluiten. Dit werkt bijvoorbeeld via de online portalen van de individuele verzekeraars. Daarnaast zijn er onafhankelijke vergelijkingsportalen waarop consumenten eerst de verzekeringsvoorwaarden van verschillende verzekeringsmaatschappijen kunnen vergelijken voordat ze besluiten een polis af te sluiten. Het afsluiten van een particuliere zorgverzekering online is een handig… Read more »

Met de groene dozen van Dozenhal draagt ook u een steentje bij!

      Reacties uitgeschakeld voor Met de groene dozen van Dozenhal draagt ook u een steentje bij!
Creathaler

Dozen, wie gebruikt ze nu niet? Gaat u verhuizen en heeft u er een zot nodig? Of heeft u een online webshop? Bij de Dozenhal zijn ze er in vele soorten en maten verkrijgbaar. Helaas is onze vraag naar dozen absurd hoog, wat ervoor zorgt dat wij als samenleving het milieu belasten. Wij, bij Dozenhal, hebben hier handig op ingespeeld…. Read more »

Osteopathie in Europa

      Reacties uitgeschakeld voor Osteopathie in Europa
Creathaler

Osteopathie Peeters is de medische specialist die u zoekt op gebied van lichamelijke klachten. Maar hoeveel specialisten zoals Osteopathie Peeters zijn er eigenlijk in Europa actief? In welke landen is de techniek gedoogd? Wat is osteopathie? Osteopathie Peeters is een alternatieve geneeswijze die wordt ingezet bij mensen met lichamelijke klachten, deze klachten kunnen uit allerlei soorten uitingen voortkomen. Steeds meer… Read more »

Excelsior Maassluis is één van de gegadigden voor de TOTO KNVB Beker

      Reacties uitgeschakeld voor Excelsior Maassluis is één van de gegadigden voor de TOTO KNVB Beker
Creathaler

Het duurde even maar voor Excelsior Maassluis is het inmiddels een doordrongen feit, het mag zich samen met BVO’s, de andere periodekampioen uit de Tweede Divisie en 27 winnaars uit de tweede kwalificatieronde rekenen tot één van de mogelijke kanshebbers op de beroemde zilveren dennenappel. De weg naar dit periodekampioenschap was een ietwat ongewone dan je normaal zou denken. Immers, samen… Read more »

Voor- en nadelen van op vakantie met een camper

      Reacties uitgeschakeld voor Voor- en nadelen van op vakantie met een camper
Creathaler

Er zijn veel verschillende manieren om te reizen. Het vliegtuig is erg populair, omdat je hiermee binnen een dag overal op de wereld kunt komen. Het is tegenwoordig niet meer vreemd om de hele wereld af te reizen. Maar ook op vakantie gaan met eigen vervoer heeft zo z’n voordelen. In dit artikel bespreken we de voordelen en nadelen van… Read more »

Verhuizen naar Spanje

      Reacties uitgeschakeld voor Verhuizen naar Spanje
Creathaler

Jaarlijks gaan er honderden Nederlanders op vakantie naar Spanje. Dit is dan ook het ideale vakantieland. Het is er altijd lekker weer en er is genoeg moois om naar te kijken. Je kunt het ook een stapje verder trekken en ervoor kiezen om te verhuizen naar Spanje. Ben je geïnteresseerd in huis kopen Spanje? Dit artikel is bedoeld om je over… Read more »

Waarom steeds meer bouwbedrijven kiezen voor de LED schijnwerper

      Reacties uitgeschakeld voor Waarom steeds meer bouwbedrijven kiezen voor de LED schijnwerper
Creathaler

In de bouw wil je een goed verlichte bouwplaats, je wilt immers ook als het donker is goed kunnen werken. Daarom wordt er veel gebruik gemaakt van gewone schijnwerpers, want die geven immers voldoende licht. Maar de laatste tijd zien we steeds meer bouwbedrijven kiezen voor de LED schijnwerper en die bedrijven zijn slim bezig!   Een LED schijnwerper is… Read more »

Tradities met kerst

      Reacties uitgeschakeld voor Tradities met kerst
Creathaler

Je begint steeds eerder in het jaar al in de kerstsferen te komen. In oktober ligt het kerst snoepgoed al in de winkels en de echte fanatiekelingen beginnen in oktober al met het ophangen van diverse lampjes en andere kerstversiering. Bovendien kun je het hele jaar door kerstboom bestellen op internet, wat het nog makkelijker maakt om al lekker vroeg in de… Read more »

De voordelen van de warmtepomp

      Reacties uitgeschakeld voor De voordelen van de warmtepomp
Creathaler

Steeds meer mensen overwegen om over te stappen op het duurzaam verwarmen van hun huis. Ondanks dat veel mensen overwegen dit te gaan doen, zijn er nog te veel mensen die dit niet doen. Het grootse deel van de huishoudens in Nederland verwarmt namelijk nog steeds op basis van gas. Een van de manieren om je huis op een duurzame… Read more »

Dans en beweging bij een dansschool

      Reacties uitgeschakeld voor Dans en beweging bij een dansschool
Creathaler

Heb je interesse in dans en beweging bij een dansschool? Zo ja, dan kan je terecht bij onze dansschool waar je volop kunt genieten van talloze dansstijlen. Je kan bij ons danslessen volgen voor breakdance, jazzballet en streetdance. Volg je hart en kies de dans en beweging die bij jou past. Onze dansschool biedt overigens danslessen aan voor alle leeftijden…. Read more »

Kaak problemen?

      Reacties uitgeschakeld voor Kaak problemen?
Creathaler

Wanneer je last hebt van een kaakontsteking wil je natuurlijk dat deze zo professioneel mogelijk verholpen wordt. Bij ons bij Orfeo helpen we u graag. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met de mond en het kaakgebied te maken heeft. Bij ons kunt u o.a. terecht voor ontstekingen, orthodontie en ook chirurgische ingrepen voor plekken waar u misschien niet zo… Read more »

Sportschool in Helmond

      Reacties uitgeschakeld voor Sportschool in Helmond
Creathaler

Je kan bij de sportschool in Helmond snel en langdurig resultaat boeken door je lichaam supergezond te maken. Onze sportschool Helmond biedt tal van opties aan die ervoor zorgen dat je fitter wordt en op een hoger niveau kunt gaan leven. Daarbij wordt er in gegaan op de voeding die je tot je neemt, maar ook de intensiteit en het… Read more »

Verschillende intelligentie testen

      Reacties uitgeschakeld voor Verschillende intelligentie testen
Creathaler

Bent u van plan om een intelligentie onderzoek Rotterdam te ondergaan voor uw kind? Dan is het handig om te weten welke soorten testen er zijn en wat deze testen inhouden. Op deze manier kunt u de juiste test voor uw kind uitzoeken. Aan de hand van dit artikel wordt het makkelijker om een juist intelligentie onderzoek Rotterdam te vinden… Read more »

Een arbeidsconflict oplossen

      Reacties uitgeschakeld voor Een arbeidsconflict oplossen
Creathaler

Het is vanzelfsprekend dat een arbeidsconflict zorgt voor een vervelende sfeer op de werkvloer. Maar een arbeidsconflict kan hele serieuze gevolgen hebben. Het ziekteverzuim Kan ineens met grote mate toenemen, omdat de mensen die erbij zijn betrokken een gevoel hebben van stress en onzekerheid. Als deze gevoelens langdurig aanwezig zijn, dan kunnen ze uitlopen op een burn-out. Dit wil je… Read more »

Cursus EHBO

      Reacties uitgeschakeld voor Cursus EHBO
Creathaler

Het volgen van een cursus EHBO zorgt er voor dat de mensen in uw omgeving minder kans lopen om letsel op te lopen. Waarom? Een ambulance kan er vaak niet snel genoeg zijn om in de eerste minuten te kunnen behandelen. Als omstander kunt u in deze belangrijkste minuten eerste hulp verrichten bij het slachtoffer om de schade te beperken. Waarom… Read more »

Een optrekstang vergelijken

      Reacties uitgeschakeld voor Een optrekstang vergelijken

Om een optrekstang te vergelijken kan je het beste op de website van gorillasports gaan kijken. Hier is namelijk een zeer groot assortiment te vinden waaruit je een goede keuze kan maken. Voordeel is dat je dit allemaal makkeljk vanaf jouw eigen computer kan bekijken en hier de deur niet voor uit hoeft te gaan.  Omdat ik als goede voornemens met mijzelf… Read more »

Snel afvallen- Resultaat binnen één week!

      Reacties uitgeschakeld voor Snel afvallen- Resultaat binnen één week!
Creathaler

  Afvallen. Het is een veel besproken onderwerp van de afgelopen jaren, en niet voor niks. Met toenemende overgewicht en obesitas cijfers is het goed dat er aandacht op gevestigd wordt. De eeuwige vraag is natuurlijk ook: waarom komen we tegenwoordig allemaal zo gemakkelijk aan? En hoe verlies je die makkelijk aangekomen kilo’s weer? Het lijkt er een beetje op… Read more »

Oxazepam, steeds populairder wereldwijd

      Reacties uitgeschakeld voor Oxazepam, steeds populairder wereldwijd
Creathaler

Bij slapeloosheid schrijft de dokter niet zomaar een product voor. Voor een geneesmiddel is alleen plaats in bijzondere gevallen, zoals bij  ernstige slapeloosheid. Vaak hebben mensen moeite om in slaap te komen of om de hele nacht door te kunnen slapen. Voor dit soort problemen kan de huisarts tijdelijk oxazepam voorschrijven. Vaak is het doel om de je slapeloosheid tijdelijk… Read more »

Een snelle manier voor het verhelpen van slechte adem

      Reacties uitgeschakeld voor Een snelle manier voor het verhelpen van slechte adem
Creathaler

Ondanks een goed onderhoudt van het gebit, zullen er altijd momenten zijn waarbij de adem niet bepaald fris zal ruiken. Het is namelijk wel een levendig wereldje daar in de mond en zorgen de vele bacteriën er voor dat er stoffen vrijkomen met onplezierige geurtjes. Die ruik je allemaal terug in de adem en is een manier om er snel… Read more »

Betaalbare Occasion in de buurt van Westervoort?

      Reacties uitgeschakeld voor Betaalbare Occasion in de buurt van Westervoort?
Creathaler

Bent u op zoek naar een meer dan betaalbare occasion in de buurt van uw huis? Of heeft u behoefte aan onderhoud; een oliewissel of een APK keuring voor uw auto? Of op zoek naar een tweedehandsauto? Dan bent u hier aan het juiste adres! Bij Saab Garage Westervoort is dit allemaal mogelijk voor een zeer schappelijke prijs. Meer aanschaf van… Read more »

Chatten met mediums en paragnosten

      Reacties uitgeschakeld voor Chatten met mediums en paragnosten
Creathaler

U bent vast wel bekend met het begrip “medium of “paragnost”. Een medium of een paragnost is iemand die paranormaal begaafd is en veel van je vragen kan beantwoorden. Dit mede door eventueel contact met dierbaren die bijvoorbeeld niet meer leven op aarde. Het gaat dan meestal om vragen op het gebied van gezondheid, liefde en hoe uw toekomst er… Read more »

Adviezen voor een SEO tekstschrijver

      Reacties uitgeschakeld voor Adviezen voor een SEO tekstschrijver
Creathaler

Steeds meer freelance tekstschrijvers krijgen de opdracht om SEO teksten te schrijven. Een goede schrijver is echter nog niet direct een goede SEO tekstschrijver. Er zijn bepaalde specifieke voorwaarden waar de schrijver van een SEO tekst zich aan moet houden. Het kan daardoor een lastig klusje lijken. Je wilt immers ook gewoon een goede, prettig leesbare tekst produceren. Gelukkig valt… Read more »

Schuifpuien in allerlei soorten en maten

      Reacties uitgeschakeld voor Schuifpuien in allerlei soorten en maten
Creathaler

Schuifpuien zijn er in allerlei soorten en maten. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u een schuifpui uitkiest die helemaal bij u past. Wij van Schipper Ede staan graag aan uw zijde om u te adviseren over de verschillende schuifpuien die wij u te bieden hebben. Wij gaan graag met u in gesprek om erachter te komen… Read more »

Klachtenregeling in de zorg

      Reacties uitgeschakeld voor Klachtenregeling in de zorg
Creathaler

De wkggz Er is per 2017, 1 januari een nieuwe wet in gesteld. Dit houdt in dat elke zorgaanbieder een klachtenregeling procedure moet hebben die voldoet aan de voorwaarden van de wkkgz. Ook dienen deze onderstaande zorginstellingen aangesloten te zijn bij een erkende geschilleninstantie. Een daarvan is Stichting Zorggeschil. Ook moet er een schriftelijke overeenkomst getekend worden door elke aanbieder… Read more »

Omgaan met hoog sensitiviteit

      Reacties uitgeschakeld voor Omgaan met hoog sensitiviteit
Creathaler

Je voelt je anders dan de rest omdat je dingen anders op vat. Harde geluiden en felle lichten maken je van slag. Het is moeilijk om een structuur aan te brengen in je leven terwijl je daar wel veel behoefte aan hebt. Dit zijn voorbeelden van dingen waar hoog sensitieve mensen dagelijks moeite mee hebben. Het wordt vaak afgekort naar HSP (Hoog Sensitief Persoon)…. Read more »

Catering in Gelderland op maat bezorgd

      Reacties uitgeschakeld voor Catering in Gelderland op maat bezorgd
Creathaler

Catering voor uw feestje Wanneer u aan catering denkt dan zult u dit vaak terugzien bij een feest. Een familie, verjaardag, bedrijf of feest met vrienden kan vaak niet zonder een goede cateraar die alle hapje en drankjes verzorgd. Natuurlijk bepaal jezelf of je een feest thuis of op een leuke locatie wilt geven. Maar de mogelijkheden van de catering… Read more »

Is koffie gezond?

      Reacties uitgeschakeld voor Is koffie gezond?
Creathaler

Veel mensen houden van koffie en ook veel mensen hebben het idee dat ze het nodig hebben om goed aan hun dag te kunnen beginnen. Koffie heeft veel voordelen, maar toch is er vaak discussie over of het wel gezond is. Als je elke dag koffie drinkt, wil je natuurlijk wel weten of het slecht of goed voor je gezondheid… Read more »

Viata online apotheek voor betaalbare zorg

      Reacties uitgeschakeld voor Viata online apotheek voor betaalbare zorg
Creathaler

Bij Viata online apotheek hebben ze alles wat je nodig hebt om je lichaam en geest gezond te houden. Een erg groot assortiment van producten van topmerken is hier voor iedereen beschikbaar. Er zijn zowel schoonheidsproducten te vinden als medicijnen. Ondanks dat alle producten van topkwaliteit zijn kun je ze hier voor voordelige prijzen vinden. Viata levert betaalbare zorg voor… Read more »

7 Online marketing Tips voor Zevenaar

      Reacties uitgeschakeld voor 7 Online marketing Tips voor Zevenaar
Creathaler

Wilt u hoger komen in Google? Op zoek naar een Online Marketing Bureau in Zevenaar? Investeren in internet marketing? Dan hebben wij 7 online marketing tips voor je op een rij gezet zodat jij online kunt groeien in de regio Zevenaar! Google geeft steeds meer om ‘regionale resultaten’. Dit betekent dat je moet investeren in lokale webpagina’s. Zorg dat je… Read more »

In bulk wietzaden kopen

      Reacties uitgeschakeld voor In bulk wietzaden kopen
Creathaler

Wietplantjes kweken is geen moeilijke taak als je het op de juiste manier doet. Vele mensen gebruiken nog stekjes omdat ze denken dat ze sneller groeien dan wietzaadjes, maar juist het tegenovergestelde van dat is waar. Het is ook een pluspunt dat je wietzaadjes legaal kunt kopen. Het is dus geen wonder dat men eerder voor wietzaadjes kiest dan stengels…. Read more »

Hoe goed heb jij het met jezelf?

      Reacties uitgeschakeld voor Hoe goed heb jij het met jezelf?

Een confronterende vraag die een eerlijk antwoord verdient. Een flink aantal mensen zal moeten bekennen dat ze het niet zo goed met zichzelf hebben. We kennen mechanismes met zelfondermijnend gedrag of denkpatronen. We hebben onszelf feiten ingeprent die niet positief werken terwijl het meestal geen feiten zijn. Een belemmerende overtuiging kan je het noemen. Het houdt je bij jezelf weg,… Read more »

Op vakantie gaan

      Reacties uitgeschakeld voor Op vakantie gaan
Creathaler

Op vakantie gaan is voor veel mensen een fijne bezigheid. Sommige mensen noemen het zelfs hun hobby of passie om er op uit te gaan en de wereld te ontdekken. Onder de Nederlandse bevolking zijn landen als Frankrijk, Duitsland en België populaire bestemmingen. Deze landen zijn lekker dichtbij maar je voelt je er toch toerist. Dit komt door dat de… Read more »

Investeer in uw medewerkers via TailorIT

      Reacties uitgeschakeld voor Investeer in uw medewerkers via TailorIT
Creathaler

De wereld om ons heen wordt steeds slimmer. Bedrijven zijn continue bezig om medewerkers te scholen op alle niveaus zodat zij hun talenten kunnen inzetten en daardoor nog meer bij kunnen dragen aan het succes van het bedrijf. Onze huidige economie zorgt ervoor we niet stil kunnen blijven staan; de concurrentie loert immers overal. TailorIT speelt in op deze trend… Read more »

Wat zijn domperidon tabletten?

      Reacties uitgeschakeld voor Wat zijn domperidon tabletten?
Creathaler

In dit artikel gaan wij u vertellen waarvoor domperidon tabletten gebruikt worden, de mogelijke bijwerkingen hiervan en wanneer u deze tabletten moet vermijden. Na het lezen van dit artikel gaat u een beter beeld hebben over deze tabletten en weet u ook of u het wilt gaan gebruiken of niet als de arts dit voorschrijft voor u. Waarvoor worden domperidon… Read more »

Tips voor het kopen van een e-sigaret

      Reacties uitgeschakeld voor Tips voor het kopen van een e-sigaret
Creathaler

⦁   Kies een bekende webshop uit om je item te bestellen. Lees daarna de product informatie goed door. Niet alle e-sigaretten zijn compleet. Soms moet je alle onderdelen zelfs een batterij apart bestellen ⦁   Ga na of de sigaretten zijn voorzien van de CE kenmerkt die getuigd van de kwaliteitsstandaard van de Europese Unie onder de ROHS richtlijnen. Er zijn… Read more »

Op zoek naar de prijzen van een mantelzorgwoning

      Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar de prijzen van een mantelzorgwoning
Creathaler

  Al een tijdje wilden wij graag meer te weten komen over de verschillende prijzen van een mantelzorgwoning. De prijzen van mantelzorgwoningen zijn namelijk niet echt makkelijk te vinden via het internet en daardoor wisten wij niet of wij wel een redelijk budget hadden gekozen. Voor ons was dit de reden om maar eens contact op te nemen met een… Read more »

Op jezelf gaan wonen

      Reacties uitgeschakeld voor Op jezelf gaan wonen
Creathaler

Er zijn veel dingen en zaken waar je bij stil moet staan wanneer je uit jouw ouderlijk huis vertrekt als student of niet-student. Hierbij moet je denken aan de financiële aspecten zoals het betalen van je huur voor je kamer of studie of appartement, maar ook de kosten van het gas en het licht en het water. Daarnaast moet je… Read more »

Gallagher afrastering voor uw dieren

      Reacties uitgeschakeld voor Gallagher afrastering voor uw dieren
Creathaler

U wilt u dieren natuurlijk zo goed mogelijk beschermen wanneer ze buiten staan. Kies er daarom voor uw elektrische afrastering te kopen bij Gallagherwinkel.nl. Hier bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment schrikdraad en toebehoren van het merk Gallagher. Afrastering koeien De omheining van koeien regelen met schrikdaad van Gallagher biedt vele voordelen. Het biedt duurzame bescherming… Read more »

Doe meer kettlebell oefeningen om af te vallen en gezonder te worden

      Reacties uitgeschakeld voor Doe meer kettlebell oefeningen om af te vallen en gezonder te worden

Doe meer kettlebell oefeningen om af te vallen en gezonder te worden. Als je traint met de kettlebell train je om slanker te worden. Val af. Bouw kracht. Spieren bouwen. Op De Kettlebell Sportschool worden alle oefeningen haarfijn uitgelegd. Je kunt zo al deze spieren trainen: borst rug trapezius bovenrug latimus dorssi onderrug buikspieren schouders biceps triceps benen quadriceps hamstring … Read more »

Wat is hoog sensitiviteit?

      Reacties uitgeschakeld voor Wat is hoog sensitiviteit?
Creathaler

Er zijn mensen die een heel erg gevoelige persoonlijkheid hebben. Als deze mensen daar niet mee leren omgaan en zich leren verzorgen, kan het zijn dat ze vastlopen en steeds meer spanning en stress krijgen. Na een tijdje kunnen ze zichzelf daarin kwijtraken. Het verlangen naar rust is er wel, maar ze weten niet meer hoe ze zich kunnen ontspannen…. Read more »

Tips voor een schone zandbak

      Reacties uitgeschakeld voor Tips voor een schone zandbak
Creathaler

Er is heel veel buitenspeelgoed beschikbaar voor kinderen dat ze één voor één urenlang speelplezier kan bezorgen. Maar een van de klassiekers blijft toch de zandbak. Een zandbak in de tuin is super leuk voor kinderen: kastelen bouwen, figuurtjes maken of gewoon hun fantasie gebruiken. Er zijn een heleboel leuke zandbakken te koop, van een klassieke houten zandbak tot de… Read more »

Een mediator in Limburg voor jou!

      Reacties uitgeschakeld voor Een mediator in Limburg voor jou!
Creathaler

Recent heb ik kennis mogen maken met een mediator in Limburg die mij erg goed hielp bij de problemen die ik had op mijn werk. Ik kijk er nu op een hele andere manier tegenaan en dit helpt mij om het wat rustiger te maken in mijn hoofd en mij meer kan focussen op mijn werk. Ik heb het hier… Read more »

Geschiedenis van koffie

      Reacties uitgeschakeld voor Geschiedenis van koffie
Creathaler

Het geboorteland van koffie is Ethiopië. Daar werd de koffieboon voor het eerst ontdekt door een geitenherder die opmerkte dat zijn geiten heel veel energie kregen na het eten van een bepaalde soort bes; de koffiebes.   Het ontstaan van koffie Na de ontdekking proefden monniken in de buurt de vrucht. Zij vonden de koffiebes echter zo vies dat ze… Read more »

Bizarre cosmetische ingrepen

      Reacties uitgeschakeld voor Bizarre cosmetische ingrepen
Creathaler

Overweeg jij een cosmetische ingreep? Tegenwoordig is niets raar meer en zijn er veel aparte cosmetische ingrepen die gedaan worden. Een borstvergroting beste is heel normaal tegenwoordig maar ken je de meest bizarre cosmetische behandelingen al? Ik heb er een aantal op een rijtje gezet voor als je ze nog niet kende. Trainen voor een sixpack? Waarom zou je dat… Read more »

Ayahuasca?

      Reacties uitgeschakeld voor Ayahuasca?
Creathaler

Ayahuasca? Wat is dit en wat kun je er precies mee? We hebben het hier over een soort ceremonie wat vaak uitgevoerd wordt in landen in Zuid Amerika. Waar ze in stammen dit misschien al jaren doen, komt dit inmiddels ook naar Nederland. Het gaat om bepaalde stoffen in planten die je een hele mooie ervaring kunnen geven. De ceremonie… Read more »

Begin niet alleen aan de waterpijp

      Reacties uitgeschakeld voor Begin niet alleen aan de waterpijp
Creathaler

Als je voor het eerst een waterpijp gaat roken is het slim om dit met iemand te doen die ervaring heeft met de waterpijp. Een waterpijp bestaat uit meerdere onderdelen en het is dus niet makkelijk om deze zomaar zonder enige kennis in elkaar te zetten. Iemand met ervaring kan je helpen en je uitleggen hoe je precies een waterpijp… Read more »

Pas op voor een zonnesteek

      Reacties uitgeschakeld voor Pas op voor een zonnesteek
Creathaler

In de zomervakantie trekt iedereen graag naar buiten, zeker als er een lekker zonnetje schijnt. Er is niets leuker dan spelen, gaan wandelen of een uitstapje maken in het mooie weer. Maar er is wel iets dat de pret behoorlijk kan verpesten: een zonnesteek. Wat is een zonnesteek? Een zonnesteek kan je oplopen in een warme periode, dat is een… Read more »

Wilt u een mantelzorgwoning kopen?

      Reacties uitgeschakeld voor Wilt u een mantelzorgwoning kopen?
Creathaler

Als u een mantelzorgwoning wilt kopen bent u aan het juiste adres bij ons (klik hier voor mantelzorgwoning kopen). Steeds meer verpleeg- en verzorgingshuizen verdwijnen in de komende jaren. Daarnaast zorgt een personeelstekort in de zorg voor meer problemen in de verzorging van ouderen en gehandicapten. Veel oudere willen ook thuis blijven wonen, maar kunnen dit niet zelfstandig. Een mantelzorgwoning… Read more »

Een ooglidcorrectie bij Ooglift

      Reacties uitgeschakeld voor Een ooglidcorrectie bij Ooglift
Creathaler

Recent heb ik dus een ooglidcorrectie laten doen bij Ooglift. Ik ben erg blij dat ik mij uiteindelijk toch zover heb gezet om dit te doen. Ik was er namelijk vrij bang voor, mensen vertelden mij dat het een ingrijpende behandeling is, hier is niets van waar heb ik gemerkt. Bij Ooglift was de ooglidcorrectie heel snel voorbij en deze… Read more »

Gun je voeten goede tennisschoenen

      Reacties uitgeschakeld voor Gun je voeten goede tennisschoenen
Creathaler

Tennis is een van de meest beoefende sporten van de wereld. Grote toernooien worden uitgezonden op tv en worden door een grote groep mensen bekeken. Er zijn mensen die helemaal fan zijn van tennis en alles volgen. Als je professioneel tennisser bent dan verdien je erg veel. Tennis is wel een zware sport. Er worden veel krachten uitgeoefend op je… Read more »

Chinese kruidenformules voor de gezondheid

      Reacties uitgeschakeld voor Chinese kruidenformules voor de gezondheid
Creathaler

Als je kwaaltjes hebt kun je naar de huisarts die je iets voorschrijft. Dit kun je dat bij de apotheek ophalen. Het kan zijn dat dit wat minder goede middelen zijn voor je lichaam, terwijl ze wel helpen bij het genezen van het kwaaltje dat je hebt. Je kunt bij de drogist ook veel pillen en andere middelen kopen die… Read more »

De juiste boekhoudsoftware voor het bedrijf

      Reacties uitgeschakeld voor De juiste boekhoudsoftware voor het bedrijf
Creathaler

Er is business accounting software beschikbaar voor alle budgeten. Algemene toepassingen en voor een bredere gebruikers behoeften kunnen vaak gratis worden gedownload. Soms kan het ook voorkomen dat je ervoor moet betalen. De gespecialiseerde software is, duurder omdat de gebruikersbestand van gespecialiseerde software meestal relatief klein is. Als je iets specifiek voor jouw branche of op maat voor jouw bedrijf… Read more »

Hoe kan virtual reality ter verbetering van de vechtsport prestaties worden ingezet?

      Reacties uitgeschakeld voor Hoe kan virtual reality ter verbetering van de vechtsport prestaties worden ingezet?
Creathaler

Virtual reality (VR) is een technologie dat in eerste instantie met name wordt ingezet bij games. Echter maken steeds meer bedrijven gebruik van deze technologie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om 360 graden rond op een festival te kijken. Daarnaast wordt VR ook ingezet bij het verbeteren van sportprestaties. Door VR kan er meer inzicht worden verkregen in bepaalde beslissingen… Read more »

Staalwijk Tandartspraktijk Utrecht

      Reacties uitgeschakeld voor Staalwijk Tandartspraktijk Utrecht
Creathaler

Bent u op zoek naar een goede tandarts in Utrecht? Bij Staalwijk Tandartspraktijk Utrecht bent u aan het juiste adres. Hier wordt iedere cliënt behandelt naar zijn of haar speciale wensen. Heeft u angst voor de tandarts? Geen probleem. Alle werknemers bij Staalwijk Tandarts zijn getraind om hiermee om te gaan en u een zo veilig mogelijk gevoel te geven…. Read more »

Ben jij in staat tot afvallen met koolhydraatarme recepten?

      Reacties uitgeschakeld voor Ben jij in staat tot afvallen met koolhydraatarme recepten?
Creathaler

Wil je echt afvallen? Neem dan een voorbeeld aan koolhydraatarme recepten, zoals op deze website. Goede koolhydraatarme recepten voor het ontbijt, de lunch en het diner helpen je veel beter om gewicht te verliezen dan welke andere manier van afvallen dan ook. Wil je daar een voorbeeld van? Neem dan een kijkje in dit artikel.   Voorbeeld van Annie de… Read more »

Cadeau voor een babyborrel

      Reacties uitgeschakeld voor Cadeau voor een babyborrel
Creathaler

Veel ouders vinden het leuk om nadat hun baby wordt geboren een babyborrel te houden voor hun familie en vrienden, zodat voorkomen wordt dat in de eerste weken het huis prop vol met visite zit. Zeker na de geboorte moet je als moeder echt je rust pakken, dus zit je er niet op te wachten om iedere keer verzoekjes te… Read more »

Kinderen laten buitenspelen

      Reacties uitgeschakeld voor Kinderen laten buitenspelen
Creathaler

Kinderen hebben het nodig om kind te kunnen zijn. Wanneer zij lekker kunnen genieten van een onbezorgde jeugd, kunnen zij zichzelf ontwikkelen. Hierbij wordt vaak gestimuleerd dat een kind doet wat hij of zij leuk vindt. Echter is het hierbij ook belangrijk dat een kind voldoende buiten komt. Wanneer uw zoon of dochter bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan de play… Read more »

Hoge bloeddruk

      Reacties uitgeschakeld voor Hoge bloeddruk
Creathaler

Heeft u wel eens last van een hoge bloeddruk? Veel mensen in Nederland hebben geregeld last van een (te) hoge bloeddruk. Bij de een kan dit zijn omdat zij hier genetische aanleg voor hebben, de ander kan last hebben van de ouderdom met daarbij dicht slippende bloedvaten. Dit kan overigens ook het geval zijn bij mensen die een te hoog… Read more »

Afvallen met een beetje hulp

      Reacties uitgeschakeld voor Afvallen met een beetje hulp
Creathaler

Heb je geprobeerd om af te vallen? Dan ben je waarschijnlijk al heel veel onzin tegengekomen over hoe dat dan zou moeten. Je bent nu al een poosje bezig en wil nu eindelijk wel weten in hoeverre je kunt afvallen en belangrijker hoe dat afvallen dan moet. Lees dan verder, dit artikel helpt je bij het zetten van de stappen… Read more »

Ziekteverzuim

      Reacties uitgeschakeld voor Ziekteverzuim
Creathaler

Een zieke werknemer, het is vaak de nachtmerrie van iedere werkgever. Een paar dagen afwezigheid valt goed op te vangen, maar wanneer de werknemer langdurig ziek is en bijvoorbeeld een burn out heeft, wordt dit lastiger. Het is hierbij belangrijk dat je als werkgever adequaat handelt wanneer zo’n situatie zich voordoet. De Wet Verbetering Poortwachter is onder veel ondernemers een… Read more »

Gezond door meer kleine porties

      Reacties uitgeschakeld voor Gezond door meer kleine porties
Creathaler

Waarschijnlijk heb je er weleens over gehoord, de gigantische menu’s die je bij fastfood restaurants kan afnemen in Amerika. Onbegrijpelijk grote porties, en de mensen die het bestellen krijgen het ook nog eens op. Onvoorstelbaar en gelukkig hebben we het niet in Nederland want de hoeveelheid suikers en vetten die in deze menu’s zitten zijn ook schrikbarend hoog. En eigenlijk… Read more »

Kies voor Magento hosting voor een stabiele website

      Reacties uitgeschakeld voor Kies voor Magento hosting voor een stabiele website
Creathaler

Wanneer je een website wilt bouwen dan wil je natuurlijk dat deze stabiel is en dat je site altijd online is. Snelle laadtijden, prettig werken als je updates op de website wilt plaatsen, allemaal zaken die wij bij Magentohosty vanzelfsprekend vinden. Wanneer je kiest voor ons hostingpakket kun je profiteren van een stabiele website met veel webspace zodat je zonder… Read more »

Installeer de beste malware scanner op jouw computer

      Reacties uitgeschakeld voor Installeer de beste malware scanner op jouw computer
Creathaler

Wil je met een goed gevoel en gerust gemoed gebruik kunnen maken van het internet zonder hierbij gestoord te worden door virussen of wormen? Dan kun je het beste een malware scanner installeren op jouw computer die jouw computer beschermd tegen beschadiging van bestanden of indringers in jouw persoonlijke domeinen. Zoek maar eens op beste malware scanner 2016 en 2017…. Read more »

Grijs kenteken

      Reacties uitgeschakeld voor Grijs kenteken
Creathaler

Het rijden van een voertuig met grijs kenteken biedt voordelen. Het klinkt aantrekkelijk, je krijgt een belastingvoordeel en de auto is voordeliger in aanschaf. Echter, zijn er ook verplichtingen waaraan je dient te voldoen wanneer je een auto met een grijs kenteken wilt rijden. De meeste bestelwagens en vrachtwagens hebben een grijs kenteken. Het kenteken is niet grijs, maar geel… Read more »

Verzorging van je gebit

      Reacties uitgeschakeld voor Verzorging van je gebit
Creathaler

Het verzorgen van je gebit is belangrijk aangezien je gebit ervoor zorgt dat je eten goed word fijn gemaald voor het verdere verteerproces. Ook is het belangrijk om je gebit goed te verzorgen aangezien er anders lelijke ontstekingen kunnen ontstaan in je kaak en andere delen rondom je gezicht. Als dit gebeurt, kan dat betekenen dat er een deel van… Read more »

Aansprakelijkheidsverzekering

      Reacties uitgeschakeld voor Aansprakelijkheidsverzekering
Creathaler

Een aansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die uitkeert op het moment dat jij schade hebt gemaakt waarvoor jij verantwoordelijk bent en, de naam zegt het eigenlijk al, aansprakelijk bent. Dit kan zijn; je hebt een eigendom van iemand anders beschadigd of het eigendom is door jou vermist geraakt. In dit soort situaties keert een aansprakelijkheidsverzekering het geld uit aan de rechtmatige… Read more »

Erotische massage voor vrouwen

      Reacties uitgeschakeld voor Erotische massage voor vrouwen
Creathaler

Erotische massage voor vrouwen? Je zou er van schrikken hoeveel vrouwen hiernaar op zoek gaan. En dan spreek je niet enkel over mannen, ja hoor ook vrouwen zijn hier gretig naar op zoek. Waarom zou je dan denken? Als je nu kijkt in je omgeving, hoeveel koppels zijn er dan nog echt gelukkig met hun partner? Hoeveel koppels blijven samen… Read more »

Behandeling bij kliniek

      Reacties uitgeschakeld voor Behandeling bij kliniek
Creathaler

De meeste schoonheidsklinieken hebben een breed scala aan behandelingen. Afhankelijk van jouw wensen en budget kun je een behandeling uitkiezen. Ook bij andere, soortgelijke, centra kun je kiezen uit een breed aanbod aan verschillende behandelingen. Bijvoorbeeld een behandeling waarbij ze je helpen met afvallen, ervoor zorgen dat je een frissere uitstraling krijgt of om wat storende uiterlijke kenmerken weg te… Read more »

Op zoek naar een nieuwe baan

      Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar een nieuwe baan
Creathaler

Je werkt al je hele leven bij hetzelfde bedrijf op allerlei verschillende afdelingen en je hebt het hier heel erg naar je zin. Elke dag ga je weer met plezier naar je werk en in de werkzaamheden kan jij erg goed je kwaliteiten en talenten kwijt. Ook vandaag ga je weer met goede moed naar het werk, maar dan hoor… Read more »

Zorg dat (potentiële) klanten terugbellen

      Reacties uitgeschakeld voor Zorg dat (potentiële) klanten terugbellen
Creathaler

Je wilt natuurlijk dat de klantgesprekken tussen je werknemers en de klant zo goed mogelijk gaan en dat er op een juiste wijze wordt doorverbonden aan de werkgever. Ook wanneer er een potentiële klant belt is het van zeer groot belang dat die op een juiste manier geholpen wordt. Het is dan ook altijd belangrijk dat de telefoon wordt opgenomen… Read more »

Wat een verpakking kan toevoegen

      Reacties uitgeschakeld voor Wat een verpakking kan toevoegen
Creathaler

Het is nog weleens een ondergeschoven kindje in de marketing, de verpakking. Nog niet alle marketeers en brandmanagers zijn zich bewust van het belang van een goede verpakking. Dat is jammer, want de verpakking is wel degelijk essentieel. Het is namelijk het eerste wat mensen zien van het product. En we weten allemaal hoe belangrijk de eerste indruk is. De… Read more »

E smoker kopen? Dat is slim ja!

      Reacties uitgeschakeld voor E smoker kopen? Dat is slim ja!

  De e-smoker blijkt een probaat middel te zijn voor rokers om van hun rookverslaving af te komen. De populariteit van de e-smoker, beter bekend als de e-sigaret, neemt met de dag toe. De e-sigaret produceert geen rook maar damp. Daardoor krijgen e-rokers geen duizenden schadelijke stoffen meer binnen maar alleen nog de schadelijke en verslavende stof nicotine en waterdamp…. Read more »

Tips voor een lange vliegreis

      Reacties uitgeschakeld voor Tips voor een lange vliegreis
Creathaler

Op een vakantievergelijker zie je veel goedkope tickets. De mooiste vakantieplekken liggen helaas niet dichtbij Nederland. Voor landen zoals Australië, Amerika of de Dominicaanse republiek moet je een tijdje in het vliegtuig zitten: dit betekent slapeloosheid, ongemakkelijke stoelen en smakeloos vliegtuigvoedsel. In dit artikel geef ik een aantal tips om een lange vliegreis vol te houden.   Wanneer je naar het westen vliegt, zoals naar Amerika, dan is het beter om in de avond… Read more »

Van acne tot rimpels

      Reacties uitgeschakeld voor Van acne tot rimpels
Creathaler

Je gezicht is een onderdeel van het lichaam dat als eerste wordt opgemerkt. Ook kunnen mensen je hierdoor herkennen, een lichaam is eigenlijk niks zonder het gezicht. Wanneer er iets in het gezicht niet meer klopt zorgt dit voor onzekerheden, vooral bij vrouwen of meiden komt dit vaak voor. Op jonge leeftijd zijn er meiden (en jongens) die last krijgen van puistjes. Een aantal keren… Read more »

Sterke botten door de koeien

      Reacties uitgeschakeld voor Sterke botten door de koeien
Creathaler

Een heerlijk glas koud melk bij het ontbijt is bij de meeste Nederlanders onmisbaar. Zonder het harde werken van de koeien, konden wij mensen geen sterkere botten krijgen. Koeien produceren gemiddeld 8.000 liter melk per jaar. Wel moeten zij ieder jaar een kalf krijgen om de melkproductie op gang te krijgen. Via de melkblaasje van de uier wordt de melk gevormd. Wanneer er op de juiste manier op… Read more »

Online zichtbaarheid voor jouw bedrijf

      Reacties uitgeschakeld voor Online zichtbaarheid voor jouw bedrijf
Creathaler

Tegenwoordig is bijna iedereen online,  veel mensen zoeken ook als eerste op het internet als ze opzoek zijn naar een dienst of product. Dit is omdat het gemakkelijker is en kosteloos. Veel bedrijven promoten zichzelf op het internet en dit brengt ook vele voordelen met zich mee. De online zichtbaarheid van een bedrijf is dus zeer belangrijk omdat klanten via… Read more »

Riet dekken is een vak apart

      Reacties uitgeschakeld voor Riet dekken is een vak apart
Creathaler

Rietdekken is een zeldzaam en specialistisch beroep. Er zijn weinig mensen die deze ambacht nog kunnen uitvoeren. Een rietdekker is iemand die daken met riet bedekt. Dit wordt vaak gedaan in nieuwbouwwijken, maar ook worden ze regelmatig ingezet bij de renovatie of onderhoud van een rieten dak. Vaak gaat het dan om woningen, boerderijen of bedrijfsgebouwen. Vroeger diende het rieten… Read more »

De PH-waarde van water

      Reacties uitgeschakeld voor De PH-waarde van water
Creathaler

Het hebben van een eigen zwembad is een genot, dat staat vast. In de zomer lekker zonnen en af en toe een baantje trekken. Ja, als eigenaar van een zwembad heeft u het goed voor elkaar. Toch moet er ook wel wat moeite gestoken worden in het onderhouden van het zwembad. Zo moet de PH-waarde van het zwembadwater niet te… Read more »

Acupunctuur alternatief in Turnhout?

      Reacties uitgeschakeld voor Acupunctuur alternatief in Turnhout?
Creathaler

Wanneer mensen in Turnhout zich willen ontspannen typen zij in Google:”Voetreflexologie Turnhout, Acupunctuur Turnhout, Chinese Nek en Schoudermassage Turnhout”. Dit lijkt logisch, maar dat is het niet. Veel mensen weten niet eens wat voetreflexologie is. Door de jarenlange manier van werken op het gebied van ontstressen in de jachtige wereld, door IK ONTSTRESS.NU is het de inwoners van Turnhout duidelijk geworden…. Read more »

Een Facebook-strategie maken voor je bedrijf

      Reacties uitgeschakeld voor Een Facebook-strategie maken voor je bedrijf
Creathaler

Er zijn tegenwoordig weinig bedrijven die geen Facebook pagina hebben. Niet heel gek, als je het slim aanpakt, kun je via je Facebook pagina meer omzet genereren voor je bedrijf. Hiervoor moet je echter wel een aantal dingen doen. Lees hier meer over het maken van een Facebook-strategie voor je bedrijf.  Hoe pak je het aan? Zorg er allereerst voor… Read more »

Maak het uzelf makkelijk in het verkeer

      Reacties uitgeschakeld voor Maak het uzelf makkelijk in het verkeer
Creathaler

Iedere automobilist herkent het wel. U heeft een lange rit achter de rug en moet nog even een parkeerplekje zoeken. Helaas is het juist vanavond super druk in de stad door een of ander evenement. Overal staan auto’s geparkeerd en u bent al twintig minuten aan het rondrijden op zoek naar een plekje. Dan ziet u eindelijk een plekje. Maar… Read more »

Hangende oogleden zijn goed te verhelpen

      Reacties uitgeschakeld voor Hangende oogleden zijn goed te verhelpen
Creathaler

Veel mensen hebben last van hangende oogleden. Ze ontstaan onder andere op latere leeftijd als de elasticiteit en de kracht van de huid af begint te nemen. Dit is de meest voorkomende reden maar zeker niet de enige, want het kan bijvoorbeeld ook komen doordat de pees van de levatorspier begint te verslappen, of door een ongeluk of mislukte operatie… Read more »

Een ongeluk zit in een klein hoekje

      Reacties uitgeschakeld voor Een ongeluk zit in een klein hoekje
Creathaler

Kan je je de laatste keer dat je verband nodig had nog herinneren? Waarschijnlijk wel, omdat een verwonding vaak de nodige impact maakt die je niet zo snel vergeet. Had je op dat moment ook de juiste medische spullen bij de hand? Hierop kan zal je waarschijnlijk eerder negatief op antwoorden dan op de vorige vraag. Want waarom zou je… Read more »

Naar Schiphol met de auto

      Reacties uitgeschakeld voor Naar Schiphol met de auto
Creathaler

Als je vliegt vanaf Schiphol en je komt er met de auto naartoe, zijn er veel verschillende parkeermogelijkheden. Het grootste onderscheid wordt gemaakt tussen zogenaamd kort en lang parkeren. Dit wordt aangegeven op de bewegwijzering zodra je de autosnelweg verlaat en de borden richting aankomst- of vertrekhal volgt. Buiten de directe kern van de luchthaven liggen ook parkeerterreinen vanwaar shuttlebusjes… Read more »

Cao blijft lastig

      Reacties uitgeschakeld voor Cao blijft lastig
Creathaler

Iedereen kent het cao wel, daar heb je vast al wel mee te maken gehad tijdens je bij baantje. Hier in staan alle regels over het werk, bijvoorbeeld hoeveel uur mag je werken, hoeveel verdien je en vanaf welke leeftijd mag je werken. Dit is natuurlijk erg handig want dit zorgt er voor dat er geen uitbuiting met werknemers is…. Read more »

Vrouwen beleven hoogtepunten bij Xander Services

      Reacties uitgeschakeld voor Vrouwen beleven hoogtepunten bij Xander Services
Creathaler

Xander Services Xander Services biedt datgene waar generaties van vrouwen al jaren naar op zoek zijn. Ze willen een attente man waar het gaat om de begeleiding naar feesten en partijen door een chaperon. Daarnaast is het mogelijk voor vrouwen om eindelijk de hoogte punten te beleven, waar mannen altijd aan zich zelf denken. De man is aan zijn gerief… Read more »

Snurken? Doe er iets aan!

      Reacties uitgeschakeld voor Snurken? Doe er iets aan!
Creathaler

Onderschatting van snurken Snurken kan tot grote ergernis in een relatie leiden. De snurker zelf heeft niets in de gaten maar de partner die ernaast ligt doet vaak geen oog dicht. Om die ergernis te voorkomen kun je een snurkbeugel kopen. Zo is het niet moeilijk om te stoppen met snurken en zo iedereen in huis de gewenste nachtrust te… Read more »

De stijging van het eigen risico in 2016

      Reacties uitgeschakeld voor De stijging van het eigen risico in 2016
Creathaler

De afgelopen jaren is het eigen risico met enkele honderden euro’s gestegen. Betaalde je in 2008 nog 150 euro, in 2016 ligt het bedrag op 385 euro. Daarmee betaal je volgend jaar 10 euro meer dan in 2015. Daar staat tegenover dat de zorgtoeslag voor lagere inkomens omhoog gaat met 6 euro. Het eigen risicoHet eigen risico betreft zorg uit… Read more »

Geneesmiddelen bestellen bij Dokteronline is dat veilig?

      Reacties uitgeschakeld voor Geneesmiddelen bestellen bij Dokteronline is dat veilig?

Veilig geneesmiddelen bestellen bij Dokteronline   Wie geneesmiddelen via het internet wil bestellen, ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Welk product moet je kiezen en welke aanbieder is veilig? Dokteronline.com bemiddelt in deze kwestie. Het bedrijf fungeert als een schakel tussen klant, dokter en apotheek. Op de website bieden drogisten en apotheken medicijnen, zelfzorgmiddelen en drogisterijartikelen… Read more »

Kom fris en verzorgd voor de dag met crèmes tegen wallen

      Reacties uitgeschakeld voor Kom fris en verzorgd voor de dag met crèmes tegen wallen
Creathaler

Anno 2015 gebruiken steeds meer mannen verzorgingsproducten. Ook zij willen elke dag fris en verzorgd de straat op. Dit gaat helaas niet altijd vanzelf. Een goede nacht slaap zorgt er bijvoorbeeld niet direct voor dat wallen verdwijnen. Soms kunnen verzorgingsproducten je een handje helpen. Creme ter bestreiding van wallen Gelukkig hebben wij diverse crèmes tegen wallen in de aanbieding die… Read more »

Het Cambridge Dieet

      Reacties uitgeschakeld voor Het Cambridge Dieet
Creathaler

Het cambridge dieet bestaat uit een vloeibaar dieet, dit is het grootste verschil met andere diëten waarin vooral het eetpatroon wordt veranderd. Het Cambridge Dieet is gebaseerd op een zeer laag calorieën dieet. In plaats van zelf calorieën te tellen, gebruikt u bij het Cambridge Dieet een uitgebalanceerde totaalvoeding van shakes, soepen en repen. Met al in de eerste weken opmerkelijke… Read more »

Bij IKONTSTRESS.NU relaxt heel Turnhout

      Reacties uitgeschakeld voor Bij IKONTSTRESS.NU relaxt heel Turnhout
Creathaler

ONTSTRESSEN Wanneer mensen in Turnhout zich willen ontspannen typen zij in Google:”Voetreflexologie Turnhout, Acupunctuur Turnhout, Chinese Nek en Schoudermassage Turnhout”. Dit lijkt logisch, maar dat is het niet. Veel mensen weten niet eens wat voetreflexologie is. Door de jarenlange manier van werken op het gebied van ontstressen in de jachtige wereld, door IKONTSTRESS.NU is het de inwoners van Turnhout duidelijk geworden. Als… Read more »

Waar komt chiazaad vandaan?

      Reacties uitgeschakeld voor Waar komt chiazaad vandaan?
Creathaler

Chiazaad staat bekend als het oudste superfood ter wereld, waarschijnlijk werden de zaden al gegeten zo’n 5500 jaar geleden door de Azteken. De Azteken gebruikten de Chiazaden op dezelfde manier waarop ze nu ook gebruikt worden, als gezonde zaden die gegeten kunnen worden. Toen in de 15e eeuw Amerika werd ontdekt zijn de zaden met de Europese schepen meegenomen vanwege… Read more »

Natuurlijke verlaging van het cholesterol

      Reacties uitgeschakeld voor Natuurlijke verlaging van het cholesterol
Creathaler

In een ideaal lichaam maakt het lichaam precies genoeg stoffen aan om het lichaam te voorzien. Het enige probleem is, dit lichaam bestaat niet. Wij mensen eten namelijk heel gevarieerd en niet altijd even gezond. Dit zorgt ervoor dat we teveel of juist te weinig stoffen binnen krijgen om het lichaam perfect te voorzien. Vaak wordt gedacht dat we dan… Read more »

Grootste resultaten met een kleine ingreep

      Reacties uitgeschakeld voor Grootste resultaten met een kleine ingreep
Creathaler

Het is echt niet erg om moeder natuur af en toe een handje te helpen als je er graag goed uit wilt blijven zien. Het kan natuurlijk ook om iets gaan waar je je altijd al onzeker over hebt gemaakt of waar je onzeker over bent geworden in de loop der jaren. Naarmate de jaren verstrijken, veranderen wij mij en… Read more »

Een frisse blik in je ogen

      Reacties uitgeschakeld voor Een frisse blik in je ogen
Creathaler

Er goed uitzien en er goed uit blijven zien, is voor iedereen heel belangrijk. Je genen spelen hierin natuurlijk een grote rol, maar ook jijzelf kunt ervoor zorgen dat je er goed uit blijft zien. Hierin is het natuurlijk ook heel belangrijk dat je jezelf goed blijft verzorgen en dat je goed eet en voldoende beweging krijgt. Maar, alsnog heb… Read more »

Voetreflexologie helpt stressklachten verwijderen en nieuwe voorkomen

      Reacties uitgeschakeld voor Voetreflexologie helpt stressklachten verwijderen en nieuwe voorkomen

VOETREFLEXOLOGIE TURNHOUT Wanneer mensen in Turnhout zich willen ontspannen typen zij in Google:”Voetreflexologie Turnhout, Acupunctuur Turnhout, Chinese Nek en Schoudermassage Turnhout”. Dit lijkt logisch, maar dat is het niet. Veel mensen weten niet eens wat voetreflexologie is. Door de jarenlange manier van werken op het gebied van ontstressen in de jachtige wereld, door IK ONTSTRESS.NU is het de inwoners van… Read more »