Category Archives: Health / Alternative

Omgaan met frustratie en agressie in de zorg

      Reacties uitgeschakeld voor Omgaan met frustratie en agressie in de zorg
Creathaler

Hoe ga je om met patiënten in de zorg die agressief gedrag gaan vertonen? Wat moet je bijvoorbeeld doen als een dementerende patiënt elke keer om dezelfde hulp vraagt en agressief begint te worden, omdat jij niet op de voor hem gewenste manier reageert? Hoe moet je je grenzen aangeven als een familielid van een bewoner frustratie en wangedrag naar… Read more »

Samenwerken met een vastgoedmanagement voor maximaal succes

      Reacties uitgeschakeld voor Samenwerken met een vastgoedmanagement voor maximaal succes
Creathaler

Het beheren van vastgoed is niet altijd gemakkelijk. In samenwerking met een vastgoedmanagement is het eenvoudiger om lastige keuze te maken. Met een specialist, op het gebied van vastgoed, kun je prettig advies ontvangen om het maximale resultaat te behalen. Vastgoed is op diverse gebieden te verbeteren, denk aan het onderhoud, kosten en duurzaamheid. Vastgoedmanagers zijn ervaren in het realiseren… Read more »

Vroeger was niet alles beter

      Reacties uitgeschakeld voor Vroeger was niet alles beter
Creathaler

Vroeger was niet alles beter Iemand iets vertellen op een moment dat diegene niet bij je in de buurt is kan heel simpel door die persoon te bellen of een berichtje te sturen. Vroeger was dat anders. Toen moest je persoonlijk naar iemand toe wanneer je wat wilde doorgeven. In het verleden, voordat het internet bestond, haalde je alle informatie… Read more »

Passende voeding voor je trouwe viervoeter

      Reacties uitgeschakeld voor Passende voeding voor je trouwe viervoeter
Creathaler

Niet iedereen kan even goed tegen bepaalde stoffen of ingrediënten die zich bevinden in voedsel. Je hoort regelmatig dat iemand een allergie heeft voor bijvoorbeeld pinda’s of gluten. Deze ingrediënten worden dan ook ontweken door dergelijke mensen om allergische reacties te voorkomen. Zo kan het ook zijn dat bepaalde ingrediënten moeilijk verteerbaar zijn en liever niet worden gegeten. Maar stel… Read more »

Contactloze bezoekersregistratie

      Reacties uitgeschakeld voor Contactloze bezoekersregistratie
Creathaler

Een afspraak bij de kapper, tandarts of fysiotherapeut verloopt bijna nooit zonder een contactmoment bij de receptie. Het is bij iedere afspraak namelijk van belang dat iemand zich aanmeldt bij de balie. Vroeger verliep dit echter vaak aan de hand van papierenregistratiemappen, waarin nauwkeurig bijgehouden werd wie op welk moment voor een afspraak langs de praktijk zou komen. Dit was… Read more »

Binnenshuis verven met plezier

      Reacties uitgeschakeld voor Binnenshuis verven met plezier
Creathaler

Tijdens deze kerstvakantie hebben we de tijd om dingen te doen waar we normaal gesproken nooit aan toe komen. Eindelijk hebben we echt de tijd om op te ruimen, om spullen weg te geven, om kapotte dingen weer heel te maken en om eens goed schoon te maken. Wanneer je huis weer een beetje leefbaar is, kom je erachter dat… Read more »

Wat weten we van de reboot van Gossip Girl?

      Reacties uitgeschakeld voor Wat weten we van de reboot van Gossip Girl?
Creathaler

Eind vorig jaar is het bekendgemaakt, er komt een spin-off van de serie Gossip Girl. Gossip girl eindigde 8 jaar geleden, en voor de spin-off wordt er een nieuwe groep tieners gevolgd in New York. Dezelfde stad, gossip en dezelfde wereld maar met een nieuwe cast en een nieuw leven (onder andere door de opkomst van social media). De spin-off… Read more »

Waarom een Jacuzzi?

      Reacties uitgeschakeld voor Waarom een Jacuzzi?
Creathaler

Er zijn een aantal redenen waarom een jacuzzi een goede investering is voor bij uw huis en in dit artikel gaan we dit behandelen. De laatste jaren zie je steeds meer jacuzzi’s verschijnen in de tuin van de “gewone” mens. Er is een trend gaande waarbij je meer gaat genieten van je tuin en deze ook meer gebruikt om tot… Read more »

Klussen in een studentenkamer

      Reacties uitgeschakeld voor Klussen in een studentenkamer
Creathaler

Het is eindelijk zo ver: na maandenlang Facebook afspeuren voor de perfecte kamer en na wekenlang hospiteren is het je dan eindelijk gelukt: je hebt een studentenkamer gevonden. Nu kan het studentenleven toch echt gaan beginnen! Je hebt er super veel zin in, en je krijgt binnenkort de sleutel. Nu eerst nog even contracten ondertekenen, borg betalen en je inschrijven… Read more »

Grondig schoonmaken met professionele producten

      Reacties uitgeschakeld voor Grondig schoonmaken met professionele producten
Creathaler

Het huis schoonmaken houdt meer in dan alleen maar het stofzuigen in alle hoeken en gaten van het huis. Bij een schoonmaakbeurt is het namelijk ook van belang om het toilet, het doucheraam en de wasbak in deze reiniging mee te nemen. Ook is het belangrijk om een doekje over het aanrecht te halen, de vloer te dweilen en de… Read more »