Category Archives: Health / Alternative

De mooiste eiken vloer van Bax Houthandel!

      Reacties uitgeschakeld voor De mooiste eiken vloer van Bax Houthandel!
Creathaler

Bax Houthandel levert de mooiste eiken vloeren voor scherpe prijzen. Bax Houthandel is producent van houten vloeren, lamelparket en laminaat. Bij ons kunt u terecht voor stijlvolle houten vloeren op maat. Kies voor een sfeervolle houten vloer van Bax. Onze deskundigen helpen u bij de aanschaf van de juiste vloer voor u. Ontdek ons ruime aanbod aan eiken vloeren! Eiken… Read more »

Hoe behandel je littekens?

      Reacties uitgeschakeld voor Hoe behandel je littekens?
Creathaler

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Ook een litteken kan ontstaan door een klein ongeluk. Een litteken ontsierd de huid vaak in op een lelijke manier. Een litteken is een teken dat een wond is genezen. Als je een wond krijgt lost je huid dit op door collageen aan te maken samen met andere stoffen. Deze samenstelling is… Read more »

Een nieuw kozijn kopen?

      Reacties uitgeschakeld voor Een nieuw kozijn kopen?
Creathaler

Door de lange levensduur is de kans groot dat je niet zo snel een nieuw kozijn zal kopen. Waarschijnlijk heb je nog nooit over nagedacht om een nieuw kozijn aan te schaffen. Nu heb je laatst een oud pand gekocht en zijn de houten kozijnen wel echt toe aan vervangen. Om wat meer te weten te komen over verschillende soorten… Read more »

Een professionele hovenier in Rhenen vind je bij Exalto Hoveniers

      Reacties uitgeschakeld voor Een professionele hovenier in Rhenen vind je bij Exalto Hoveniers
Creathaler

Bij Exalto hoveniers krijg je de beste hovenier in Rhenen voor het aanleggen, onderhouden of veranderen van je tuin. Je kunt bij hen een tuin laten ontwerpen. Erg handig wanneer je hier zelf weinig inspiratie voor hebt, maar toch sowieso goed om dit te laten doen door een professional. Zij hebben vaak meer kijk op dit soort zaken en kunnen… Read more »

Tien meest voorkomende ongelukken in huis

      Reacties uitgeschakeld voor Tien meest voorkomende ongelukken in huis
Creathaler

Je hoort vaak genoeg dat iemand in het ziekenhuis ligt omdat hij uitgegleden was of was gevallen over de speelgoed van zijn kinderen, in huis. Ongelukken in huis komen misschien wel het meest vaak voor, omdat je niet verwacht dat je een ongeluk krijgt in je eigen huis. Iedereen waarschuwt je altijd voor buiten, voor het verkeer, het weer, de… Read more »

Hoe veilig is de Nederlandse gevangenis?

      Reacties uitgeschakeld voor Hoe veilig is de Nederlandse gevangenis?
Creathaler

De Nederlandse gevangenis kent weinig uitbraken. In de afgelopen jaren zijn er maar weinig mensen ontsnapt. Het ontsnappen uit een gevangenis is meer een dingetje uit de Hollywood films. In de films weet iedereen een manier te vinden om uit de meest en zwaar bewaakte gevangenissen te ontsnappen. Maar hoe zit het in Nederland precies? Hoe veilig zijn de gevangenissen… Read more »

Bijles voor volwassenen – omscholing en bijscholing van Scriptium

      Reacties uitgeschakeld voor Bijles voor volwassenen – omscholing en bijscholing van Scriptium
Creathaler

Bijles is een term die direct associaties oproept met kinderen die zitten te zwoegen op moeilijke wiskundige formules met een student die net pas amper is afgestudeerd. Zo gek is dat niet, want doorgaans vindt bijlesook plaats voor middelbare scholieren en basisschoolleerlingen en wordt de bijles gegeven door jonge mensen die hun verse kennis gebruiken om een zakcentje te verdienen…. Read more »

Sportviswinkel of online hengelsport winkel??

      Reacties uitgeschakeld voor Sportviswinkel of online hengelsport winkel??
Creathaler

De afgelopen jaren wordt er steeds meer online gekocht. De vaste winkels verdwijnen uit de winkelstraten en zo ook de plaatselijke hengelsport winkels. Deze sluiten steeds vaker hun deuren, waardoor het even een dobbertje, haakjes, loodjes, lokvoer en maden kopen steeds lastiger wordt. Of niet?   Online verkoop van visspullen Daar waar de vaste sportviswinkel verdwijnen, wordt dit gat de… Read more »

Zelf je loonadministratie regelen

      Reacties uitgeschakeld voor Zelf je loonadministratie regelen
Creathaler

Loonadministratie kan een erg ingewikkeld proces zijn. Toch is het voor alle werknemers verplicht om deze loonadministratie bij te houden, zodat de Belastingdienst alle gegevens van je werknemers in kan zien. Het volgende stappenplan kan helpen wanneer je de keuze maakt om zelf je loonadministratie bij te houden. Wanneer het stappenplan niet duidelijk genoeg is, kan er altijd een HR… Read more »

De baten van zonnepanelen

      Reacties uitgeschakeld voor De baten van zonnepanelen
Creathaler

Steeds meer mensen lijken er serieus over na te denken. Het nemen van zonnepanelen. In elke straat zijn ze wel op een aantal daken te vinden. Hier hebben die mensen dan ook meerdere goede redenen voor. De eerste is natuurlijk het milieu. Verreweg de meeste elektriciteit wordt opgewekt op een niet-groene manier. Dit wordt namelijk opgewekt de verbranding van kolen…. Read more »