Category Archives: Health / Alternative

Waarom een Jacuzzi?

      Reacties uitgeschakeld voor Waarom een Jacuzzi?
Creathaler

Er zijn een aantal redenen waarom een jacuzzi een goede investering is voor bij uw huis en in dit artikel gaan we dit behandelen. De laatste jaren zie je steeds meer jacuzzi’s verschijnen in de tuin van de “gewone” mens. Er is een trend gaande waarbij je meer gaat genieten van je tuin en deze ook meer gebruikt om tot… Read more »

Klussen in een studentenkamer

      Reacties uitgeschakeld voor Klussen in een studentenkamer
Creathaler

Het is eindelijk zo ver: na maandenlang Facebook afspeuren voor de perfecte kamer en na wekenlang hospiteren is het je dan eindelijk gelukt: je hebt een studentenkamer gevonden. Nu kan het studentenleven toch echt gaan beginnen! Je hebt er super veel zin in, en je krijgt binnenkort de sleutel. Nu eerst nog even contracten ondertekenen, borg betalen en je inschrijven… Read more »

Grondig schoonmaken met professionele producten

      Reacties uitgeschakeld voor Grondig schoonmaken met professionele producten
Creathaler

Het huis schoonmaken houdt meer in dan alleen maar het stofzuigen in alle hoeken en gaten van het huis. Bij een schoonmaakbeurt is het namelijk ook van belang om het toilet, het doucheraam en de wasbak in deze reiniging mee te nemen. Ook is het belangrijk om een doekje over het aanrecht te halen, de vloer te dweilen en de… Read more »

Dakdiensten door Dakbeheer Hermans

      Reacties uitgeschakeld voor Dakdiensten door Dakbeheer Hermans
Creathaler

Dakonderhoud is van groot belang om daklekkage en andere dakproblematiek te voorkomen. Desondanks komen de dakdekkers van Dakbeheer Hermans regelmatig versleten of verschoven dakpannen tegen en stuiten zij op daklekkage. Hoewel je liever wegkijkt van de daklekkage, is het essentieel om dit te verhelpen. Uitstellen zal namelijk alleen maar leiden tot grotere schade aan het dak en zelfs aan de… Read more »

Koolhydraatbeperkte kookkunsten

      Reacties uitgeschakeld voor Koolhydraatbeperkte kookkunsten
Creathaler

Koken voor een groep mensen is een leuke bezigheid, maar het kan soms ook wat onvoorziene problemen opleveren. Waar de één bijvoorbeeld niet van bepaalde ingrediënten houdt, moet de ander zich aan een specifiek dieet houden. Het koken wordt op die manier best wat ingewikkeld en ook neemt het geregeld het leuke aspect ervan weg. De uitdaging wordt namelijk te… Read more »

Gele tanden laten bleken

      Reacties uitgeschakeld voor Gele tanden laten bleken
Creathaler

  Veel mensen hebben witte tanden, maar niet iedereen heeft ze even wit of even mooi. Sommige mensen hebben wat gelere tanden en die van andere mensen zijn helemaal geel. De oorzaak van gele tanden kan verschillend zijn. Sommige mensen poetsen hun tanden niet vaak genoeg. Het is de bedoeling dat men zijn/haar tanden 2 x per dag poets, als… Read more »

JZ Fietstechniek is dé fietsenmaker van VeenendaalDe beste fietsenmaker van Veenendaal is JZ Fietste

      Reacties uitgeschakeld voor JZ Fietstechniek is dé fietsenmaker van VeenendaalDe beste fietsenmaker van Veenendaal is JZ Fietste
Creathaler

De beste fietsenmaker van Veenendaal is JZ Fietstechniek. Als vader van drie tieners heb ik erg veel ervaring mee, de kapotte fietsen. Ik weet niet wat het is maar op de een of andere manier weten mijn jongens elke fiets weer te slopen. Dan zijn de versnellingen kapot, vervolgens de trapper, en zelfs de spaken moeten eraan begeven. Naast dat… Read more »

Ontstaan van de aarde

      Reacties uitgeschakeld voor Ontstaan van de aarde
Creathaler

Er is veel discussie over hoe oud de aarde nu helemaal is, en hoe de aarde er vroeger uit gezien moet hebben. Uit religieuze hoek wordt er vaak aan een aantal duizenden jaren gedacht. De Christenen bijvoorbeeld denken dat de aarde zo’n 6000 jaar geleden door God is geschapen. Uit wetenschappelijke hoek horen we een heel ander geluid. Zij zeggen… Read more »

BeautyByHeidi: passie voor jouw beauty

      Reacties uitgeschakeld voor BeautyByHeidi: passie voor jouw beauty
Creathaler

De passie van BeautyByHeidi is beauty en dan vooral jouw beauty en het vinden van de juiste behandeling voor het mooiste resultaat voor jouw huid. Heidi, de persoon achter BeautyByHeidi, is een schoonheidsspecialiste die gespecialiseerd is in de 40+ huid. Maar je kunt natuurlijk voor al je al je gezichtsbehandelingen terecht bij BeautyByHeidi. Er wordt gewerkt met producten en technieken… Read more »

Stel je eigen laptop samen

      Reacties uitgeschakeld voor Stel je eigen laptop samen
Creathaler

Voor de meeste mensen is deze tijd in quarantaine een zware tijd. Je wil graag naar buiten, naar je vrienden, naar je familie, leuke dingen doen, samen sporten, verjaardagen vieren, naar concerten, naar de bioscoop, feestjes vieren, enz. Al deze dingen doen we nu niet, of we doen ze online. En bij al die online afspraken is het wel zo… Read more »