Category Archives: Health / Alternative

Gele tanden laten bleken

      Reacties uitgeschakeld voor Gele tanden laten bleken
Creathaler

  Veel mensen hebben witte tanden, maar niet iedereen heeft ze even wit of even mooi. Sommige mensen hebben wat gelere tanden en die van andere mensen zijn helemaal geel. De oorzaak van gele tanden kan verschillend zijn. Sommige mensen poetsen hun tanden niet vaak genoeg. Het is de bedoeling dat men zijn/haar tanden 2 x per dag poets, als… Read more »

JZ Fietstechniek is dé fietsenmaker van VeenendaalDe beste fietsenmaker van Veenendaal is JZ Fietste

      Reacties uitgeschakeld voor JZ Fietstechniek is dé fietsenmaker van VeenendaalDe beste fietsenmaker van Veenendaal is JZ Fietste
Creathaler

De beste fietsenmaker van Veenendaal is JZ Fietstechniek. Als vader van drie tieners heb ik erg veel ervaring mee, de kapotte fietsen. Ik weet niet wat het is maar op de een of andere manier weten mijn jongens elke fiets weer te slopen. Dan zijn de versnellingen kapot, vervolgens de trapper, en zelfs de spaken moeten eraan begeven. Naast dat… Read more »

Ontstaan van de aarde

      Reacties uitgeschakeld voor Ontstaan van de aarde
Creathaler

Er is veel discussie over hoe oud de aarde nu helemaal is, en hoe de aarde er vroeger uit gezien moet hebben. Uit religieuze hoek wordt er vaak aan een aantal duizenden jaren gedacht. De Christenen bijvoorbeeld denken dat de aarde zo’n 6000 jaar geleden door God is geschapen. Uit wetenschappelijke hoek horen we een heel ander geluid. Zij zeggen… Read more »

BeautyByHeidi: passie voor jouw beauty

      Reacties uitgeschakeld voor BeautyByHeidi: passie voor jouw beauty
Creathaler

De passie van BeautyByHeidi is beauty en dan vooral jouw beauty en het vinden van de juiste behandeling voor het mooiste resultaat voor jouw huid. Heidi, de persoon achter BeautyByHeidi, is een schoonheidsspecialiste die gespecialiseerd is in de 40+ huid. Maar je kunt natuurlijk voor al je al je gezichtsbehandelingen terecht bij BeautyByHeidi. Er wordt gewerkt met producten en technieken… Read more »

Stel je eigen laptop samen

      Reacties uitgeschakeld voor Stel je eigen laptop samen
Creathaler

Voor de meeste mensen is deze tijd in quarantaine een zware tijd. Je wil graag naar buiten, naar je vrienden, naar je familie, leuke dingen doen, samen sporten, verjaardagen vieren, naar concerten, naar de bioscoop, feestjes vieren, enz. Al deze dingen doen we nu niet, of we doen ze online. En bij al die online afspraken is het wel zo… Read more »

De mooiste eiken vloer van Bax Houthandel!

      Reacties uitgeschakeld voor De mooiste eiken vloer van Bax Houthandel!
Creathaler

Bax Houthandel levert de mooiste eiken vloeren voor scherpe prijzen. Bax Houthandel is producent van houten vloeren, lamelparket en laminaat. Bij ons kunt u terecht voor stijlvolle houten vloeren op maat. Kies voor een sfeervolle houten vloer van Bax. Onze deskundigen helpen u bij de aanschaf van de juiste vloer voor u. Ontdek ons ruime aanbod aan eiken vloeren! Eiken… Read more »

Hoe behandel je littekens?

      Reacties uitgeschakeld voor Hoe behandel je littekens?
Creathaler

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Ook een litteken kan ontstaan door een klein ongeluk. Een litteken ontsierd de huid vaak in op een lelijke manier. Een litteken is een teken dat een wond is genezen. Als je een wond krijgt lost je huid dit op door collageen aan te maken samen met andere stoffen. Deze samenstelling is… Read more »

Een nieuw kozijn kopen?

      Reacties uitgeschakeld voor Een nieuw kozijn kopen?
Creathaler

Door de lange levensduur is de kans groot dat je niet zo snel een nieuw kozijn zal kopen. Waarschijnlijk heb je nog nooit over nagedacht om een nieuw kozijn aan te schaffen. Nu heb je laatst een oud pand gekocht en zijn de houten kozijnen wel echt toe aan vervangen. Om wat meer te weten te komen over verschillende soorten… Read more »

Een professionele hovenier in Rhenen vind je bij Exalto Hoveniers

      Reacties uitgeschakeld voor Een professionele hovenier in Rhenen vind je bij Exalto Hoveniers
Creathaler

Bij Exalto hoveniers krijg je de beste hovenier in Rhenen voor het aanleggen, onderhouden of veranderen van je tuin. Je kunt bij hen een tuin laten ontwerpen. Erg handig wanneer je hier zelf weinig inspiratie voor hebt, maar toch sowieso goed om dit te laten doen door een professional. Zij hebben vaak meer kijk op dit soort zaken en kunnen… Read more »

Tien meest voorkomende ongelukken in huis

      Reacties uitgeschakeld voor Tien meest voorkomende ongelukken in huis
Creathaler

Je hoort vaak genoeg dat iemand in het ziekenhuis ligt omdat hij uitgegleden was of was gevallen over de speelgoed van zijn kinderen, in huis. Ongelukken in huis komen misschien wel het meest vaak voor, omdat je niet verwacht dat je een ongeluk krijgt in je eigen huis. Iedereen waarschuwt je altijd voor buiten, voor het verkeer, het weer, de… Read more »