Category Archives: Health / Alternative

Binnenshuis verven met plezier

      Reacties uitgeschakeld voor Binnenshuis verven met plezier
Creathaler

Tijdens deze kerstvakantie hebben we de tijd om dingen te doen waar we normaal gesproken nooit aan toe komen. Eindelijk hebben we echt de tijd om op te ruimen, om spullen weg te geven, om kapotte dingen weer heel te maken en om eens goed schoon te maken. Wanneer je huis weer een beetje leefbaar is, kom je erachter dat… Read more »

Wat weten we van de reboot van Gossip Girl?

      Reacties uitgeschakeld voor Wat weten we van de reboot van Gossip Girl?
Creathaler

Eind vorig jaar is het bekendgemaakt, er komt een spin-off van de serie Gossip Girl. Gossip girl eindigde 8 jaar geleden, en voor de spin-off wordt er een nieuwe groep tieners gevolgd in New York. Dezelfde stad, gossip en dezelfde wereld maar met een nieuwe cast en een nieuw leven (onder andere door de opkomst van social media). De spin-off… Read more »

Waarom een Jacuzzi?

      Reacties uitgeschakeld voor Waarom een Jacuzzi?
Creathaler

Er zijn een aantal redenen waarom een jacuzzi een goede investering is voor bij uw huis en in dit artikel gaan we dit behandelen. De laatste jaren zie je steeds meer jacuzzi’s verschijnen in de tuin van de “gewone” mens. Er is een trend gaande waarbij je meer gaat genieten van je tuin en deze ook meer gebruikt om tot… Read more »

Klussen in een studentenkamer

      Reacties uitgeschakeld voor Klussen in een studentenkamer
Creathaler

Het is eindelijk zo ver: na maandenlang Facebook afspeuren voor de perfecte kamer en na wekenlang hospiteren is het je dan eindelijk gelukt: je hebt een studentenkamer gevonden. Nu kan het studentenleven toch echt gaan beginnen! Je hebt er super veel zin in, en je krijgt binnenkort de sleutel. Nu eerst nog even contracten ondertekenen, borg betalen en je inschrijven… Read more »

Grondig schoonmaken met professionele producten

      Reacties uitgeschakeld voor Grondig schoonmaken met professionele producten
Creathaler

Het huis schoonmaken houdt meer in dan alleen maar het stofzuigen in alle hoeken en gaten van het huis. Bij een schoonmaakbeurt is het namelijk ook van belang om het toilet, het doucheraam en de wasbak in deze reiniging mee te nemen. Ook is het belangrijk om een doekje over het aanrecht te halen, de vloer te dweilen en de… Read more »

Dakdiensten door Dakbeheer Hermans

      Reacties uitgeschakeld voor Dakdiensten door Dakbeheer Hermans
Creathaler

Dakonderhoud is van groot belang om daklekkage en andere dakproblematiek te voorkomen. Desondanks komen de dakdekkers van Dakbeheer Hermans regelmatig versleten of verschoven dakpannen tegen en stuiten zij op daklekkage. Hoewel je liever wegkijkt van de daklekkage, is het essentieel om dit te verhelpen. Uitstellen zal namelijk alleen maar leiden tot grotere schade aan het dak en zelfs aan de… Read more »

Koolhydraatbeperkte kookkunsten

      Reacties uitgeschakeld voor Koolhydraatbeperkte kookkunsten
Creathaler

Koken voor een groep mensen is een leuke bezigheid, maar het kan soms ook wat onvoorziene problemen opleveren. Waar de één bijvoorbeeld niet van bepaalde ingrediënten houdt, moet de ander zich aan een specifiek dieet houden. Het koken wordt op die manier best wat ingewikkeld en ook neemt het geregeld het leuke aspect ervan weg. De uitdaging wordt namelijk te… Read more »

Gele tanden laten bleken

      Reacties uitgeschakeld voor Gele tanden laten bleken
Creathaler

  Veel mensen hebben witte tanden, maar niet iedereen heeft ze even wit of even mooi. Sommige mensen hebben wat gelere tanden en die van andere mensen zijn helemaal geel. De oorzaak van gele tanden kan verschillend zijn. Sommige mensen poetsen hun tanden niet vaak genoeg. Het is de bedoeling dat men zijn/haar tanden 2 x per dag poets, als… Read more »

JZ Fietstechniek is dé fietsenmaker van VeenendaalDe beste fietsenmaker van Veenendaal is JZ Fietste

      Reacties uitgeschakeld voor JZ Fietstechniek is dé fietsenmaker van VeenendaalDe beste fietsenmaker van Veenendaal is JZ Fietste
Creathaler

De beste fietsenmaker van Veenendaal is JZ Fietstechniek. Als vader van drie tieners heb ik erg veel ervaring mee, de kapotte fietsen. Ik weet niet wat het is maar op de een of andere manier weten mijn jongens elke fiets weer te slopen. Dan zijn de versnellingen kapot, vervolgens de trapper, en zelfs de spaken moeten eraan begeven. Naast dat… Read more »

Ontstaan van de aarde

      Reacties uitgeschakeld voor Ontstaan van de aarde
Creathaler

Er is veel discussie over hoe oud de aarde nu helemaal is, en hoe de aarde er vroeger uit gezien moet hebben. Uit religieuze hoek wordt er vaak aan een aantal duizenden jaren gedacht. De Christenen bijvoorbeeld denken dat de aarde zo’n 6000 jaar geleden door God is geschapen. Uit wetenschappelijke hoek horen we een heel ander geluid. Zij zeggen… Read more »