Category Archives: Health / Alternative

Beschik over uw ideale website door een prettige samenwerking

      Reacties uitgeschakeld voor Beschik over uw ideale website door een prettige samenwerking
Creathaler

De afgelopen jaren, met in het bijzonder de jaren waarin Covid centraal stond, is de online wereld belangrijker dan ooit. Bedrijven hebben zich momenteel volledig gericht op de digitale toenadering naar klanten. Door de digitale wijze zijn klanten gemakkelijker, sneller en in grotere aantallen te bereiken ten opzichte van een fysieke toenadering, zoals de beschikking over een pand. Echter is… Read more »

Ervaar de ultieme zomeravonden

      Reacties uitgeschakeld voor Ervaar de ultieme zomeravonden
Creathaler

De zomertijd is officieel aangebroken. Ondanks de zon niet dagelijks haar beste kant laat zien, komt het ultieme zomergevoel bij de mens steeds meer naar boven. De tuinen worden gepimpt met de mooiste lichtjes, de watermeloenen worden ingeslagen en de opblaasbare zwembaden gaan als warme broodjes over de toonbank. De tuin is op de zomerse dagen de place to be…. Read more »

Extra comfort en veiligheid in huis

      Reacties uitgeschakeld voor Extra comfort en veiligheid in huis
Creathaler

Wanneer het op en af lopen van een trap steeds moeizamer gaat is het een aanrader om tijdig op zoek te gaan naar een juiste oplossing. Een oplossing hiervoor zou het installeren van een traplift kunnen zijn. Trapliften kunnen op allerlei verschillende soorten trappen worden geïnstalleerd. Of het nou een wat smallere trap is of eentje met een bocht, een… Read more »

2 de hands traplift aanschaffen

      Reacties uitgeschakeld voor 2 de hands traplift aanschaffen
Creathaler

Een traplift is vaak erg duur, maar als je minder mobiel bent en toch makkelijk naar boven en naar beneden wilt gaan is een traplift vaak wel een goede investering. De levensduur van een traplift is erg lang, daardoor kan het ook een optie zijn om een tweedehands traplift aan te schaffen om zo kosten op de prijs te besparen…. Read more »

Omgaan met frustratie en agressie in de zorg

      Reacties uitgeschakeld voor Omgaan met frustratie en agressie in de zorg
Creathaler

Hoe ga je om met patiënten in de zorg die agressief gedrag gaan vertonen? Wat moet je bijvoorbeeld doen als een dementerende patiënt elke keer om dezelfde hulp vraagt en agressief begint te worden, omdat jij niet op de voor hem gewenste manier reageert? Hoe moet je je grenzen aangeven als een familielid van een bewoner frustratie en wangedrag naar… Read more »

Samenwerken met een vastgoedmanagement voor maximaal succes

      Reacties uitgeschakeld voor Samenwerken met een vastgoedmanagement voor maximaal succes
Creathaler

Het beheren van vastgoed is niet altijd gemakkelijk. In samenwerking met een vastgoedmanagement is het eenvoudiger om lastige keuze te maken. Met een specialist, op het gebied van vastgoed, kun je prettig advies ontvangen om het maximale resultaat te behalen. Vastgoed is op diverse gebieden te verbeteren, denk aan het onderhoud, kosten en duurzaamheid. Vastgoedmanagers zijn ervaren in het realiseren… Read more »

Vroeger was niet alles beter

      Reacties uitgeschakeld voor Vroeger was niet alles beter
Creathaler

Vroeger was niet alles beter Iemand iets vertellen op een moment dat diegene niet bij je in de buurt is kan heel simpel door die persoon te bellen of een berichtje te sturen. Vroeger was dat anders. Toen moest je persoonlijk naar iemand toe wanneer je wat wilde doorgeven. In het verleden, voordat het internet bestond, haalde je alle informatie… Read more »

Passende voeding voor je trouwe viervoeter

      Reacties uitgeschakeld voor Passende voeding voor je trouwe viervoeter
Creathaler

Niet iedereen kan even goed tegen bepaalde stoffen of ingrediënten die zich bevinden in voedsel. Je hoort regelmatig dat iemand een allergie heeft voor bijvoorbeeld pinda’s of gluten. Deze ingrediënten worden dan ook ontweken door dergelijke mensen om allergische reacties te voorkomen. Zo kan het ook zijn dat bepaalde ingrediënten moeilijk verteerbaar zijn en liever niet worden gegeten. Maar stel… Read more »

Contactloze bezoekersregistratie

      Reacties uitgeschakeld voor Contactloze bezoekersregistratie
Creathaler

Een afspraak bij de kapper, tandarts of fysiotherapeut verloopt bijna nooit zonder een contactmoment bij de receptie. Het is bij iedere afspraak namelijk van belang dat iemand zich aanmeldt bij de balie. Vroeger verliep dit echter vaak aan de hand van papierenregistratiemappen, waarin nauwkeurig bijgehouden werd wie op welk moment voor een afspraak langs de praktijk zou komen. Dit was… Read more »

Binnenshuis verven met plezier

      Reacties uitgeschakeld voor Binnenshuis verven met plezier
Creathaler

Tijdens deze kerstvakantie hebben we de tijd om dingen te doen waar we normaal gesproken nooit aan toe komen. Eindelijk hebben we echt de tijd om op te ruimen, om spullen weg te geven, om kapotte dingen weer heel te maken en om eens goed schoon te maken. Wanneer je huis weer een beetje leefbaar is, kom je erachter dat… Read more »