Category Archives: Health / Alternative

Vacatures bij de gemeente

      Reacties uitgeschakeld voor Vacatures bij de gemeente
Creathaler

Ben jij op zoek naar werk en woon je in de buurt van Zuid-Holland? Dan is werken bij de gemeente perfect voor jou! Bij de gemeente kun je namelijk ontzettend leuk en divers werk doen, in een gezellig team. En omdat het werk bij deze werkgever zo divers is, zit er altijd wel een vacature bij voor jou! Er staan… Read more »

Is een workaholic een slechte eigenschap?

      Reacties uitgeschakeld voor Is een workaholic een slechte eigenschap?
Creathaler

Je kent vast wel de term workaholic. Dit door iemand te kennen, door het zelf te hebben of door je omgeving. Vaak wordt deze term gebruikt voor een grapje. Bijvoorbeeld als een vriend je uitnodigt voor een feest en je het afwijst omdat je nog aan het werken bent, komt er vaak de grap naar boven dat je een workaholic… Read more »

Kerst met kinderen

      Reacties uitgeschakeld voor Kerst met kinderen
Creathaler

Ongeveer aan het einde van jaar is voor sommige de leukste feestdag weer aangebroken. Dit geldt vooral voor kinderen omdat ze het op verschillende manieren vieren. Er zijn verschillende activiteiten die men kan beleven met hun kind. In dit verhaal worden er verschillende tips gegeven die ervoor zorgen dat je kind het ultieme kerstgevoel kan beleven. Ten eerste zijn de… Read more »

Wat is een pomp en hoe kan het worden gebruikt

      Reacties uitgeschakeld voor Wat is een pomp en hoe kan het worden gebruikt
Creathaler

Bij het denken aan een pomp is er een best brede gedachtegang en dit heeft vooral te maken met de verschillende vormen die gebruikt of toegepast kunnen worden. In het dagelijks leven kan je ze bijna overal terugvinden en in verschillende soorten. Denk aan de fietspomp om je band harder te maken of een cilinderpomp waardoor de motor van auto… Read more »

Kun je je zorg online regelen met mijn Ohra?

      Reacties uitgeschakeld voor Kun je je zorg online regelen met mijn Ohra?
Creathaler

Als je snel en gemakkelijk een zorgverzekering wilt afsluiten, kun je online een particuliere zorgverzekering afsluiten. Dit werkt bijvoorbeeld via de online portalen van de individuele verzekeraars. Daarnaast zijn er onafhankelijke vergelijkingsportalen waarop consumenten eerst de verzekeringsvoorwaarden van verschillende verzekeringsmaatschappijen kunnen vergelijken voordat ze besluiten een polis af te sluiten. Het afsluiten van een particuliere zorgverzekering online is een handig… Read more »

Met de groene dozen van Dozenhal draagt ook u een steentje bij!

      Reacties uitgeschakeld voor Met de groene dozen van Dozenhal draagt ook u een steentje bij!
Creathaler

Dozen, wie gebruikt ze nu niet? Gaat u verhuizen en heeft u er een zot nodig? Of heeft u een online webshop? Bij de Dozenhal zijn ze er in vele soorten en maten verkrijgbaar. Helaas is onze vraag naar dozen absurd hoog, wat ervoor zorgt dat wij als samenleving het milieu belasten. Wij, bij Dozenhal, hebben hier handig op ingespeeld…. Read more »

Osteopathie in Europa

      Reacties uitgeschakeld voor Osteopathie in Europa
Creathaler

Osteopathie Peeters is de medische specialist die u zoekt op gebied van lichamelijke klachten. Maar hoeveel specialisten zoals Osteopathie Peeters zijn er eigenlijk in Europa actief? In welke landen is de techniek gedoogd? Wat is osteopathie? Osteopathie Peeters is een alternatieve geneeswijze die wordt ingezet bij mensen met lichamelijke klachten, deze klachten kunnen uit allerlei soorten uitingen voortkomen. Steeds meer… Read more »

Excelsior Maassluis is één van de gegadigden voor de TOTO KNVB Beker

      Reacties uitgeschakeld voor Excelsior Maassluis is één van de gegadigden voor de TOTO KNVB Beker
Creathaler

Het duurde even maar voor Excelsior Maassluis is het inmiddels een doordrongen feit, het mag zich samen met BVO’s, de andere periodekampioen uit de Tweede Divisie en 27 winnaars uit de tweede kwalificatieronde rekenen tot één van de mogelijke kanshebbers op de beroemde zilveren dennenappel. De weg naar dit periodekampioenschap was een ietwat ongewone dan je normaal zou denken. Immers, samen… Read more »

Voor- en nadelen van op vakantie met een camper

      Reacties uitgeschakeld voor Voor- en nadelen van op vakantie met een camper
Creathaler

Er zijn veel verschillende manieren om te reizen. Het vliegtuig is erg populair, omdat je hiermee binnen een dag overal op de wereld kunt komen. Het is tegenwoordig niet meer vreemd om de hele wereld af te reizen. Maar ook op vakantie gaan met eigen vervoer heeft zo z’n voordelen. In dit artikel bespreken we de voordelen en nadelen van… Read more »

Verhuizen naar Spanje

      Reacties uitgeschakeld voor Verhuizen naar Spanje
Creathaler

Jaarlijks gaan er honderden Nederlanders op vakantie naar Spanje. Dit is dan ook het ideale vakantieland. Het is er altijd lekker weer en er is genoeg moois om naar te kijken. Je kunt het ook een stapje verder trekken en ervoor kiezen om te verhuizen naar Spanje. Ben je geïnteresseerd in huis kopen Spanje? Dit artikel is bedoeld om je over… Read more »