Category Archives: Financieel

Wat is een akte van cessie?

      Reacties uitgeschakeld voor Wat is een akte van cessie?

  Een akte van cessie is een term die veel wordt gebruikt in de financiële wereld. Maar wat is het?  Met een akte van cessie wordt een vordering overgedragen. Degene die afstand doet van een vordering heet ‘cedent’ en degene die de vordering verkrijgt heet ‘cessionaris’. De schuldenaar wordt ‘debitor cessus’ of ‘cessus’ genoemd.  Een akte van cessie kan op… Read more »

Een ervaren incassobureau inschakelen?

      Reacties uitgeschakeld voor Een ervaren incassobureau inschakelen?

Wilt u een incassobureau inschakelen, maar weet u nog niet welke incassobureau u gaat inschakelen. Bekijk dan nu de website van deze onderneming en komt er achter wat ze voor u kunnen betekenen. Als u op de website kijkt, dan ziet u dat er onder elk kopje dat op de website staat, er een stuk informatie geschreven staat ook het… Read more »

Ontdek uw adviesplan bij uw hypotheek in Helmond

      Reacties uitgeschakeld voor Ontdek uw adviesplan bij uw hypotheek in Helmond

Wilt u graag een hypotheek aangaan voor uw droomwoning, Dan is het een goed idee advies in te winnen bij Engel Financieel Advies. Hier krijgt u een onafhankelijk advies en wordt er gewerkt met het een duidelijk plan. Zo wordt er eerst geluisterd naar uw verwachtingen, ontvangt u voldoende informatie over de beschikbare hypotheken voor uw woning in Helmond of… Read more »

Ontvang professionele hulp bij de verkoop van uw bedrijf

      Reacties uitgeschakeld voor Ontvang professionele hulp bij de verkoop van uw bedrijf

Heeft u de beslissing genomen en gaat u uw bedrijf verkopen? Er dienen dan allerlei zaken geregeld te worden. Daarom kiest u voor hulp bij de verkoop van uw bedrijf door Fidor Corporate Finance. Deze specialist beschikt over een groot internationaal netwerk waar de ideale koper bij kan zitten. Neem vandaag nog contact op met de specialist en plan een… Read more »