Category Archives: Financieel

Schakel een administratiekantoor nabij Breda in en breng papierwerk en belastingaangifte op orde

      Reacties uitgeschakeld voor Schakel een administratiekantoor nabij Breda in en breng papierwerk en belastingaangifte op orde
Creathaler

Wanneer je een administratiekantoor inschakelt voor administratieve werkzaamheden, gaat dit je veel tijd besparen. Tijd die je binnen jouw bedrijf waarschijnlijk goed kunt gebruiken voor andere zaken. Maar ook als particulier kan het erg handig zijn om in zee te gaan met een ervaren kantoor. Zo weet je zeker dat je bijvoorbeeld jouw inkomstenbelasting of andere belastingaangifte op orde hebt…. Read more »

Schakel deze expert in voor een geschikte hypotheek voor uw nieuwe huis in Arnhem

      Reacties uitgeschakeld voor Schakel deze expert in voor een geschikte hypotheek voor uw nieuwe huis in Arnhem
Creathaler

Wilt u graag een hypotheek aanvragen voor het kopen van uw droomhuis in Arnhem? Dan is het verstandig om goed naar de verschillende opties en aanbieders te kijken. Het afsluiten van een hypotheek is een van de belangrijkste beslissingen die u gaat nemen. U zit er jaren aan vast, daarom doet u er goed aan om een ervaren hypotheekadviseur in… Read more »

An expert tax consultant for expats in the Netherlands

      Reacties uitgeschakeld voor An expert tax consultant for expats in the Netherlands
Creathaler

Congratulations, you started working in the Netherlands and thus found a job you hopefully love! As you might know, working in the Netherlands means you need to fill out your taxes according to the Dutch system. Even people who have been living and working in the Netherlands their whole life ask a tax consultant to go over their questionnaires to… Read more »

Een administratiekantoor nabij Hilversum met een uitgebreide dienstverlening

      Reacties uitgeschakeld voor Een administratiekantoor nabij Hilversum met een uitgebreide dienstverlening

Wanneer u wilt dat uw boekhouding of andere (financiële) administratie goed bijgehouden wordt, is het verstandig om hiervoor een specialist in te schakelen. Wanneer u een eigen bedrijf of een drukke baan heeft, kan het voorkomen dat u gewoonweg geen tijd heeft om de administratie goed bij te werken. Omdat het wel erg belangrijk is dat alles op orde is,… Read more »

Debiteurenbeheer door middel van handige software

      Reacties uitgeschakeld voor Debiteurenbeheer door middel van handige software
Creathaler

Wilt u uw debiteurenbeheer graag uitbesteden aan een deskundig en betrouwbaar bedrijf? Schakel dan Outstanding24 in. Dit bedrijf beschikt over professionele software waarmee debiteurenbeheer een stuk gemakkelijker wordt gemaakt. Het debiteurenproces en het debiteurenbeleid verlopen door deze software stukken soepeler, waardoor uw debiteurenbeheer effectiever wordt. Outstanding24 biedt diverse pakketten aan voor bedrijven. Welk pakket het beste voor u is, is… Read more »

Maak de juiste investering door duurzaam te beleggen

      Reacties uitgeschakeld voor Maak de juiste investering door duurzaam te beleggen

Iedereen wil wel een steentje bijdragen aan een betere toekomst. Dat kan u ook doen door duurzaam te beleggen. Wat houdt dit precies in? Wanneer u duurzaam gaat beleggen bij Optimix Vermogensbeheer N.V. kunt u kiezen uit ondernemingen en bedrijven die innovatieve, ecologische oplossingen op de markt brengen. Door hierin te investeren geeft u deze bedrijven een betere kans op… Read more »

Uw pensioenplan of verzekering regelen? Kies voor een verzekeringskantoor

      Reacties uitgeschakeld voor Uw pensioenplan of verzekering regelen? Kies voor een verzekeringskantoor
Creathaler

Een verzekeringskantoor helpt u om een pensioenplan op te stellen of om een goede verzekering te kiezen. Wilt u graag op uw pensioen voorbereiden, maar weet u niet precies waar u moet beginnen? Of wilt u een goede verzekering kiezen die u dekt maar die ook niet te duur is? Voor beide diensten kan een verzekeringskantoor u helpen. Met advies… Read more »

Belastingadviseurs in Den Haag helpen met het doen van aangifte

      Reacties uitgeschakeld voor Belastingadviseurs in Den Haag helpen met het doen van aangifte
Creathaler

Voor vragen over belasting bent u bij de belastingadviseurs van Punt & Van de Weerdt in Den Haag aan het juiste adres. Of u nu een ondernemer bent met een kleine of grote ondernemer, of een particulier die het lastig vindt om de belastingzaken op orde te brengen: de fiscaal adviseurs staan voor u klaar. Belastingadvies op maat, tips en… Read more »

Kiezen voor een grote hypotheekadviseur nabij Bergen op Zoom

      Reacties uitgeschakeld voor Kiezen voor een grote hypotheekadviseur nabij Bergen op Zoom
Creathaler

Stel u bent op zoek naar een hypotheekadviseur in Bergen op Zoom of omgeving: waar valt uw keuze dan op? Een zelfstandig adviseur, een klein kantoor of juist een groter kantoor? Het mooie is dat u altijd de vrije keuze hebt om een adviseur te kiezen die bij u past. De keuze voor een groter kantoor kan in veel gevallen… Read more »

Wat is een akte van cessie?

      Reacties uitgeschakeld voor Wat is een akte van cessie?
Creathaler

  Een akte van cessie is een term die veel wordt gebruikt in de financiële wereld. Maar wat is het?  Met een akte van cessie wordt een vordering overgedragen. Degene die afstand doet van een vordering heet ‘cedent’ en degene die de vordering verkrijgt heet ‘cessionaris’. De schuldenaar wordt ‘debitor cessus’ of ‘cessus’ genoemd.  Een akte van cessie kan op… Read more »