Een gids voor aangepaste auto-tuning

      Reacties uitgeschakeld voor Een gids voor aangepaste auto-tuning

Wat is een auto-tuning shop? Veel individuen hebben een algemeen idee over wat een auto-afstemmingswinkel doet, maar niet iedereen is zich ervan bewust dat ze ook diensten en reparaties op auto’s uitvoeren. Auto-afstemming is voornamelijk wanneer u de interne parameters en componenten van een auto aanpast om ze te verbeteren voor uw best mogelijke prestaties. Meestal wordt het gebruikt om de macht, respons, hantering of gaskilometers van een motor te verbeteren, hoewel er veel manieren zijn die u interne motorparameters kunt aanpassen die van invloed is op hoe een auto presteert.

 

Er zijn twee primaire soorten auto-afstemming die alleen betrekking hebben op benzinemotoren. Het eerste type tuner werkt door het verbeteren van de vermogenswinsten van hun auto ten koste van efficiëntiewinsten. Het tweede type tuner voert beide functies uit. De wijzigingen aan de voedingswinsten kunnen het brandstofverbruik van een auto aanzienlijk verbeteren, terwijl ze nog steeds een hoog niveau van prestaties en hantering behouden. Gasmotoren kunnen ook worden verbeterd met het doel van vermogenswinsten, maar dit type modificatie wordt zelden uitgevoerd op gasmotoren als gevolg van de significante negatieve gevolgen hiervan.

 

Het eerste type afstemming dat we zullen bespreken om deals met brandstofefficiëntie.

Dit type tuning kan worden gedaan door de ECU- of Controller-eenheid te wijzigen. De ACT of Controller Unit is het computersysteem in de meeste voertuigen. Dit computersysteem is verantwoordelijk voor het coördineren van de verschillende functies in uw voertuig, zoals ontstekingstiming, inactieve snelheid, motortoerental, brandstofmengselcontrole, emissieniveau, brandstofafsluiting en vele andere verschillende functies. Door de ECU aan te passen, kunt u uw voertuig in staat stellen economischer te laten werken, zodat u geld kunt besparen op benzine.

U kunt deze wijziging uitvoeren door enkele eindtunersoftware te downloaden, die u alle noodzakelijke procedures zal leren om deze wijziging uit te voeren.

 

Het tweede type tuning dat ik ga bespreken is prestatietuning. Performance Tuning betreft extreem kleine veranderingen die de prestaties van uw auto aanzienlijk kunnen verbeteren. De Performance Tuning-software die voor dit doel wordt gebruikt, wordt Viezu K-Suite Car Tuning-software genoemd. Viezu K-Suite Car Tuning-software wordt geleverd in zowel automatische als handmatige verzendformaten. Deze softwarepakketten zijn gemaakt door professionele tuners en ze zijn heel gemakkelijk te gebruiken. Viezu K-Suite Car Tuning Software is zeer gebruiksvriendelijk en het is gemakkelijk om te leren hoe u deze software kunt gebruiken.

 

Het laatste type modificatie dat ik ga bespreken, is de remap. De remap is ook heel eenvoudig te gebruiken, en het heeft een zeer hoge slagingspercentage als het gaat om het verbeteren van de prestaties van uw voertuig. Als u op zoek bent naar de efficiëntie, prestaties en handicap van het brandstof, dan moet u zeker de herinnering kijken.

 

Als het gaat om het veranderen van het type brandstof en banden dat u rijdt, is de beste manier om te beginnen door te bepalen welk type voertuig u heeft. Als je een sportwagen of een exotische auto rijdt, dan heb je speciale banden en racemotoren nodig. Er zijn speciale racemotoren die speciale banden vereisen, dus je wilt het type banden veranderen, evenals de soorten motoren die je hebt.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance