Creathaler
Image default
Beauty en verzorging

Een borstvergroting is de meest bekende plastische ingreep

Denkt u erover om een borstvergroting te laten uitvoeren? Dit is de meest bekende plastische ingreep. De borst is een van de belangrijkste uiterlijke kenmerken van het vrouwelijk lichaam. Vrouwen die niet helemaal tevreden zijn over hun borsten, laten een operatie uitvoeren. Met een vollere, stevigere of grotere boezem voelen zij zich zelfverzekerder. Zoekt u een kliniek in omgeving Antwerpen waar u een borstvergroting uit kunt laten voeren? Bij Mediclinic kunt u altijd terecht. In dit artikel leest u meer over deze ingreep.

Een borstvergroting laten uitvoeren: wat houdt het precies in?

Iedereen heeft wel eens van de borstvergroting gehoord – maar wat houdt de ingreep eigenlijk precies in? Als u overweegt een borstvergroting nabij Antwerpen uit te laten voeren, gaat u allereerst op consult bij de arts. Daarna kan de procedure uitgevoerd worden. Hieronder gaan we daar verder op in:

  • Een consult voor het opmeten van de prothese: Wanneer u een ingreep wilt laten uitvoeren, heeft u waarschijnlijk veel vragen. Een goede arts kan uw vragen beantwoorden, u geruststellen en met u bepalen of deze ingreep bij u past. Hij of zij kan bovendien een prothese opmeten die past bij uw wensen en eisen. Als dit nauwkeurig gebeurt, krijgt u precies het beoogde resultaat.
  • Het uitvoeren van de procedure: Een borstvergroting is een flinke operatie, waarvoor u volledig onder narcose wordt geplaatst. Toch is de kans dat er complicaties optreden erg klein, vooral als de kliniek goed op hygiëne let tijdens de ingreep. De arts plaatst de protheses onder of tussen de borstspier. U kunt dezelfde dag alweer naar huis, en het herstel duurt meestal relatief kort.

Een kliniek voor een borstvergroting in de buurt van Antwerpen

Door een borstvergroting vijzelt u uw zelfvertrouwen weer helemaal op. Daarvoor wilt u natuurlijk wel naar een kliniek waar men veel ervaring heeft. Door contact op te nemen met Mediclinic, gevestigd dicht bij Antwerpen, weet u zeker dat uw borstvergroting wordt zoals u het voor ogen heeft.

Gerelateerde artikelen

Een bovenooglidcorrectie, behandeling tegen huidkanker en meer bij deze kliniek nabij Arnhem

Schoonheidsspecialiste Apeldoorn biedt verschillende behandelingen.

Wat Koreaanse gezichtsverzorging te bieden heeft voor de verschillende huidtypes