Category Archives: Dienstverlening

Eetkamerstoelen met leuning zijn de perfecte toevoeging voor wat extra sfeer

      Reacties uitgeschakeld voor Eetkamerstoelen met leuning zijn de perfecte toevoeging voor wat extra sfeer
Creathaler

In de keuken en eetkamer komen vrienden en familie samen om te eten, praten, lachen en herinneringen te creëren. Eetkamerstoelen met leuning zorgen voor een comfortabele en gemakkelijke zitplaats rond elke ontbijthoek of eettafel. Het type stoel dat je voor uw huis kiest, moet afhangen van de algehele stijl die je probeert te creëren. Of je ruimte nu moderner, retro,… Read more »

Waarom u uw pvc vloer het beste kunt laten leggen door een specialist

      Reacties uitgeschakeld voor Waarom u uw pvc vloer het beste kunt laten leggen door een specialist

Bent u net verhuisd en wilt u een pvc vloer leggen in uw nieuwe woning? Of bent u uw huidige vloer beu en is deze toe aan vernieuwing? Ook dan kunt u ervoor kiezen om een pvc vloer te leggen. Maar dit kunt u wel het beste overlaten aan een specialist, zoals PVC-Totaal uit Woerden. Als u uw pvc vloer… Read more »

Winkel reclame bedrukken? Maak gebruik van Re-board

      Reacties uitgeschakeld voor Winkel reclame bedrukken? Maak gebruik van Re-board

Materiaal nodig voor het bedrukken van winkelreclame? Re-board kan de oplossing zijn. Het materiaal kenmerkt zich door zijn stevigheid en slimme constructie. Dit materiaal karton is in zijn soort het stevigste karton dat er verkrijgbaar is. . Het Re-board bestaat uit sandwichpanelen die multifunctioneel zijn en daardoor op meerdere manieren ingezet kunnen worden. . In Re-board is er een vocht… Read more »