Creathaler
Image default
Health / Alternative

Catering in Gelderland op maat bezorgd

Catering voor uw feestje

Wanneer u aan catering denkt dan zult u dit vaak terugzien bij een feest. Een familie, verjaardag, bedrijf of feest met vrienden kan vaak niet zonder een goede cateraar die alle hapje en drankjes verzorgd. Natuurlijk bepaal jezelf of je een feest thuis of op een leuke locatie wilt geven. Maar de mogelijkheden van de catering maken het mogelijk om een knalfeest compleet te laten verzorgen. Uw gasten zal het aan niets ontbreken en bovendien is het ook nog eens super gemakkelijk omdat u verder niets hoeft te regelen. Een cateraar als Welling catering verzorgd niet alleen de gerechten en drank maar zal ook alles na het feest weer ophalen waardoor u verder geen tijd hoeft te besteden aan het opruimen en afwassen.

Verschillende mogelijkheden

Natuurlijk is de catering divers en kunnen wij van verschillende soorten buffetten warm en koud met vlees en vis en salades ook complete barbecue pakketten leveren die vervolgens worden bezorgd wanneer u het feest gaat geven. Maar wat dacht u van complete desserts, soepen, hapjes en amuses, drank en bediening. Alles is mogelijk. Ook onze VIP dinners waarbij u tijdens compleet diner van 2,5 uur compleet wordt verrast met 4 – 10 gangen. Natuurlijk zijn dit juist de mogelijkheden die voor een feest of een informele bijeenkomst regelmatig worden geserveerd. Ook hebben wij een foodtrailer die bij een evenement natuurlijk een bijzondere invulling kan geven. Ideaal als u op een locatie de catering wilt laten verzorgen waar verder weinig voorzieningen zijn. Maar ook bij trouwerijen kunnen wij een unieke vorm van catering bieden met complete all-in prijzen.

Hoe bestellen

Wanneer u meer informatie wilt over de catering en de mogelijkheden voor uw feest of bijeenkomst neem dan gerust contact op met Welling Catering. Met een vriendelijk gesprek kunnen zij vrij snel met u de wensen doornemen en hier een gepast voorstel voor maken. 

Gerelateerde artikelen

Grondig schoonmaken met professionele producten

Waar worden compressie kousen voor gebruikt

Gezond door meer kleine porties