Category Archives: Auto’s en Motoren

In 1958 volgde een overname van Auto Union door Daimler Benz.

      Reacties uitgeschakeld voor In 1958 volgde een overname van Auto Union door Daimler Benz.

Het moderne Audi-tijdperk werd eind 1968 ingeluid met de onthulling van de grote 100. Drie jaar later volgde de 80, een model dat door Volkswagen op de markt werd gebracht als Passat. Geschiedenis Toen August Horch in 1909 de naar hem genoemde fabriek verliet begon hij in 1910 met de Audi Automobilwerke GmbH. Horch kon z’n eigen naam niet gebruiken… Read more »

Een gids voor aangepaste auto-tuning

      Reacties uitgeschakeld voor Een gids voor aangepaste auto-tuning

Wat is een auto-tuning shop? Veel individuen hebben een algemeen idee over wat een auto-afstemmingswinkel doet, maar niet iedereen is zich ervan bewust dat ze ook diensten en reparaties op auto’s uitvoeren. Auto-afstemming is voornamelijk wanneer u de interne parameters en componenten van een auto aanpast om ze te verbeteren voor uw best mogelijke prestaties. Meestal wordt het gebruikt om… Read more »

De vele voordelen van elektronische motorafstemming

      Reacties uitgeschakeld voor De vele voordelen van elektronische motorafstemming

Chip Tuning Uw voertuig is een van de meest gewilde wijzigingen die auto-enthousiastelingen gekomen op deze dagen. Maar de vraag is: Is Chip Tuning goed voor je auto? Velen geloven dat elke verdere verbetering van een voertuigmotor schadelijk is voor de gezondheid van uw auto langdurig. Dus als u besluit om uw auto aan te passen, zorg er dan voor… Read more »

Welke verschillende manieren zijn er om je auto te verkopen?

      Reacties uitgeschakeld voor Welke verschillende manieren zijn er om je auto te verkopen?

Een leuker uitzicht op je oprit! Ben je zo gewend aan de auto die je nu heb en wil je hem vervangen voor een nieuwere of een andere versie? De meeste nederlanders zijn na 2 tot 3 jaar gemiddeld wel hun auto zat. “De nieuwere versie is beter” of “Deze is nog eens 2 seconden sneller op de landelijke maximumsnelheid!”…. Read more »

Citroen C5 kopen

      Reacties uitgeschakeld voor Citroen C5 kopen

Ga jij regelmatig met het gezin op pad en wil jij veilige kilometers maken? Dan zou het kopen van een Citroen C5 een verstandige keuze kunnen zijn. Een Citroen C5 kopen is iets dat steeds meer mensen doen. Dit type auto is de laatste jaren een stuk populairder geworden. Dit is natuurlijk ook niet gek. Het design van deze auto… Read more »

Het verkopen van een brommobiel voor geld

      Reacties uitgeschakeld voor Het verkopen van een brommobiel voor geld
Creathaler

Wil jij je ook leren om verkopen van een brommobiel voor  geld? Het is heel gemakkelijk. In dit stappenplan wordt precies uitgelegd hoe het verkopen van een brommobiel voor geld werk. Het stappenplan voor verkopen van een brommobiel voor geld De eerste stap voor het verkopen van een brommobiel voor geld is door het invoeren van het kenteken van je… Read more »