Category Archives: Auto’s en Motoren

Welke verschillende manieren zijn er om je auto te verkopen?

      Reacties uitgeschakeld voor Welke verschillende manieren zijn er om je auto te verkopen?

Een leuker uitzicht op je oprit! Ben je zo gewend aan de auto die je nu heb en wil je hem vervangen voor een nieuwere of een andere versie? De meeste nederlanders zijn na 2 tot 3 jaar gemiddeld wel hun auto zat. “De nieuwere versie is beter” of “Deze is nog eens 2 seconden sneller op de landelijke maximumsnelheid!”…. Read more »

Citroen C5 kopen

      Reacties uitgeschakeld voor Citroen C5 kopen

Ga jij regelmatig met het gezin op pad en wil jij veilige kilometers maken? Dan zou het kopen van een Citroen C5 een verstandige keuze kunnen zijn. Een Citroen C5 kopen is iets dat steeds meer mensen doen. Dit type auto is de laatste jaren een stuk populairder geworden. Dit is natuurlijk ook niet gek. Het design van deze auto… Read more »

Het verkopen van een brommobiel voor geld

      Reacties uitgeschakeld voor Het verkopen van een brommobiel voor geld
Creathaler

Wil jij je ook leren om verkopen van een brommobiel voor  geld? Het is heel gemakkelijk. In dit stappenplan wordt precies uitgelegd hoe het verkopen van een brommobiel voor geld werk. Het stappenplan voor verkopen van een brommobiel voor geld De eerste stap voor het verkopen van een brommobiel voor geld is door het invoeren van het kenteken van je… Read more »